bravehard2010
Üye
Slm arkadaşalr ön çapraz bağ ameliyatı olan var mı süreç nasıl işler kaç ayda eski haline döner?????Bunun için araştıma hastanesi mi yoksa özel hastane mi tercih edilmeli bilgisi olan yazabilirmi ????
Hocam doktorun adını özleden atamsnz.Birde hastahaneyi.Varsa telinide .Ne kadar masrafınız oldu hocam.buhran' Alıntı:hocam öncelikle geçmiş olsun söylenenlere ve internette yazanlara pek kulak asma bu şekilde sürüç daha zora girer. öncelikle başımdan geçenleri anlatayım yaklaşık iki sene önce halı sahada sakatlandım. Sol diz Ön çapraz bağ, iç yan bağ ve menüsküsüm yırtıldı. kastamonuda biri devlet bere özel iki doktora gittim pek güvenemedim.internetten doktor araştırdım ve ankarada bir doktora gittim muayenesine gittiğimde mr sonuçlarına bile bakmadan sorunu anladı. hemen ameliyat olursam iyşleşme sürecinin daha hızlı olacağını söyledi. bende kabul ettim tabi biraz pahalı bi ameliyat. ameliyatım 45 dakika sürdü uyandığımda doktorum başımdaydı ve kalkıp yürümemi istedi gerisini sen hesap et artıkilk 10 gün biraz sıkıntı çekersin ama 6 ay sonra zerre iz kalmaz tabi sonrasında ağır sporlardan uzak dur. benim moralim çok bozulmuştu acaba ayağım hep aksayacakmı diye ama doktorumun söylediği 6 ayı bir gün bile sektirmeden normale döndüm. umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun geçmiş olsun dileklerimle. doktorun ismini reklam olur diye vermedim isteyen olursa yazarım
bravehard2010' Alıntı:Slm arkadaşlar ben bu ameliyatı oldumn 8 ay önce şu an futbol hariç her türlü sporu yapıyorum.Futbolda oynayabilirim ancak risk almak istemiyorum.Ameliyat kapalı yapılıyor yani çok iz kalmıyor.Ameliyattan çok çekiniyordum ancak ameliyattan 3 gün sonra yavaş yavaş yürümeye yaklaşık 15 gün sonra da normal yürüyüşe başladım her geçen gün daha iyi oluyor.Eski yaşadığım sıkıntılardan kurtuldum.İsteyen olursa bunu yapan doktoru ve hastaneyi özelden yazabilirim.....Uuzn zaman olmuş ama bilgilendireyim dedim....Bu arada devlette oldum 1 kuruş para ödemedim....Doktorum çok iyiydi yükse k lisansını bu bağlar üzerine yurt dışında yapmıştı benm için büyük şans oldu bu durum...