Ömer Dinçer'den Veda Mesajı

Kodla Büyü

tayinci42

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
GÜLE GÜLE GİT DEMİYORUZ..
SEN GİDERKEN BİZ GÜLÜYORUZ..

Ekli dosyalar

• güle_güle_ugurluyoruz.jpg
    güle_güle_ugurluyoruz.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 1,085
Hep Allahından bulsun dedik Allaha havale ettik. Şimdi çıkıyor. Çok mutluyum Ömer Dinçer gittiği için. ama çok da kızgın ve üzgünüm BTR çalışma saatleri berbat edildiği için. 3 yaşındaki oğlum hergün arkamdan ağlıyor. Şimdi ayrı kalacağımız saatlerde uzadı. Huzursuzum ve mutsuzum. Şeytan diyor istifa et :( hakkımı da helal etmiyorum

öğretmenler bıçaklanırken, velilerden dayak yerken çıkıp bir tepki göstermeyen bir mesaj bile yayınlamayan bakan benim bakanım olamazdı zaten..bağırıyorum, haykırıyorum sevinçten çıldırıyorum :D :D

Gidenin yerine iyisi değil yenisi gelir derler.

Ya da gelen gideni aratır da diyebiliriz.

Umarım yanılıyorumdur...

bende hediye şarkı gelsin. şimdi uzaklardan "bakan" ben oldum. :)

öğretmenlik mesleğini şahsiyetsizleştirme ve müdürün saçını kesme gibi projelerde gerçekten uzmandı. bende ona bir teneke hediye ediyorum.

starkhan' Alıntı:
Gidenin yerine iyisi değil yenisi gelir derler.

Ya da gelen gideni aratır da diyebiliriz.

Umarım yanılıyorumdur...
hocam bu konuda hep boyle oluyor. hüseyin çeliği bile arıyoruz.
hüseyin çelik>nimet baş>ömer dinçer
bu sıralamada insallah nabi avcı başta olur :)

güle güle ömer efendi bu öğretmenler seni unutmayacak çok beddua aldın arkandan

yagmurumsu82' Alıntı:
Hep Allahından bulsun dedik Allaha havale ettik. Şimdi çıkıyor. Çok mutluyum Ömer Dinçer gittiği için. ama çok da kızgın ve üzgünüm BTR çalışma saatleri berbat edildiği için. 3 yaşındaki oğlum hergün arkamdan ağlıyor. Şimdi ayrı kalacağımız saatlerde uzadı. Huzursuzum ve mutsuzum. Şeytan diyor istifa et :( hakkımı da helal etmiyorum

bişey mi kaçırdım :o

btr saatleri mi değişti ??

BBNET
Geri