http://www.memurname.com/egitim/omer-di ... h5403.html
yazıda Ömer DİNÇER'in içişleri bakanı olacağı yazıyor. bekleyelim ve görelim...
yazıda Ömer DİNÇER'in içişleri bakanı olacağı yazıyor. bekleyelim ve görelim...
bundan kötüsü olmaz be hocam...omd' Alıntı:Şimdiye kadar hep gelen gideni arattı. Bundan sonra başımıza neler gelecek acaba!!!
Nimet ÇUBUKÇU için de öyle diyordukhayalcisuat' Alıntı:bundan kötüsü olmaz be hocam...omd' Alıntı:Şimdiye kadar hep gelen gideni arattı. Bundan sonra başımıza neler gelecek acaba!!!
en dibi gördük artık bundan kötüsü gelemez. ekonomik krizlerde bile en dibe indikten sonra artık çıkışa geçilir, buda onun gibi birşey olur yenisi gelirse. fakat hiiiçç zannetmem, dinçer başbakanın 1 numaralı adamı.mmercan' Alıntı:Nimet ÇUBUKÇU için de öyle diyordukhayalcisuat' Alıntı:bundan kötüsü olmaz be hocam...omd' Alıntı:Şimdiye kadar hep gelen gideni arattı. Bundan sonra başımıza neler gelecek acaba!!!
oziie' Alıntı:Ömer DİNÇER gidince sevindiğinizi nerden bileceğim - takla atın da görelim :mrgreen:
kesinlikle katılıyorum. tamamen hükümet politikası...celikumit' Alıntı:boşuna sevinmeyin,
Şu anki durum Ömer Dinçerin politikası değil hükümetin politikası.
ömer dinçer görev adamı olarak yapması gerekeni yapmış
bizzat başbakanın kendisi hor görmüyormu öğretmenleri ne bakanı.
olur hocam nimet çubukçu için de öyle diyorduk bakhayalcisuat' Alıntı:bundan kötüsü olmaz be hocam...omd' Alıntı:Şimdiye kadar hep gelen gideni arattı. Bundan sonra başımıza neler gelecek acaba!!!
dinçerden çok daha fazla personeline sahip çıkacağı kesin, polisler bu hükümet zamanında ihya oldu. gerçi politika meselesi, hükümet olarak öğretmen camiasına karşı antipatileri var bu hükümetin.*cem62*' Alıntı:idris naim şahini de MİLLİ EĞİTİM BAKANI yapsınlar...görün o zaman komediyi...
yok aramadım başka bir haber okurken denk geldi ilginç geldi paylaştım...anadoluman' Alıntı:Hocam bu memurname.com siteysini çok aradın mı![]()
oziie' Alıntı:Ömer DİNÇER gidince sevindiğinizi nerden bileceğim - takla atın da görelim :mrgreen: