Öğretmenlikten memurluğa geçiyorum... yapmam gerekenler ?

Kodla Büyü

firtuna61

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kadrolu bt öğretmeniyim... Kpss 3 puanımla Kpss 2012/1 atamalarına başvurabilir miyim memurluğa geçmek için ?

MEB MUVAFAKAT VERİR Mİ ?

......

tek tercih yapmıştım atandım memlekete

ÜNİVERSİTE PROGRAMCI KADROSUNA YERLEŞTİM..

şimdi öğretmenlikten geçebilecek miyim memurluğa

Re: Kpss 2012/1 atama başvuru

istifa eidip 6 ay bekledikten sonra ilk atamaya başvurulabiliyor diye biliyorum memurluk için kurumlar arası geçiş gerekli

hocam yaparsın ve kurumun muvafakat verirse (ki verir bakan vereceğini söylyor) geçiş yaparsın.daha önce öğretmen iken gümrük memurluğuna geçen ve muvafakat alma aşamasında birini görmüştüm

kitleri yazabilioruz sanırım. yani sözleşmeli bir pozisyon olması lazım.....

o zaman bugün tercih yapabilir miyim kpss p3 puanımla ? atamam olursa problem çıkarırlar mı?

Muallim; edebli,imanlı,liyakatli ve vicdanlı
iPad.gif

hocam tercihini yap atandıığın zaman muvafakat alırsan MEB den gidersin alamassan zaten kaybın yok.kpss ile başka kurumuma gidemiceni anlarsın kpss puanın yanar en kötü ihtimalle.zaten kpss puanıyla atanamayacaksan punın yanmasının da bi önemi yok

tek tercih yapmıştım atandım memlekete :)

şimdi öğretmenlikten geçebilecek miyim memurluğa :wink:

Hocam ben geçen yıl mumurluktan öğretmenliğe geçtim kpss10 puanıyla muvafakat aldım kurumdan, ama senin durum (Öğretmenlikten mumurluğa puanla) olur mu bilmem
Ama Üniversite işi biraz sıkıntılı Yine de senin kararın..

bende baska kurum istiyorum ama ne yapacağıımı bilemiyorum geçileeecek kurumu ben nasıl bulabilirim

BBNET
Geri