Öğretmenlikten başka memurluğa geçiş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan korn454545
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
K

korn454545

Misafir
Merhaba arkadaşlar benim 3 sorum olacak. bilen arkadaşlar varsa cevaplarınızı bekliyorum

1- Öğretmenlikten istifa etmeden kpss ile başka memurluğa geçiş yapabilir miyiz.

2- kurumlar arası geçiş yapmak tanıdık falan olmadan çok mu zor.

3- Bir de ben böte mezunuyum. Hangi memurluklara tercih yapabilirim. Lise mezunlarının girdiği kpss ye girip tercih yapabilir miyim? (Bunu da istifa ettikten sonra neler yapabilirim diye düşünüyorum.)

Noldu hocam yıprandın mı öğretmenlikte çok.

3 ay tatilin var daha ne istiyorsun? :puhaha:

Yok derdim tatil falan değil başka dertlerim var.Sadece öğretmenlik yapmak istemiyorum. Bilen var mı soruların cevaplarını acaba

araştır yolu var şaka degıhttp://www.bilgisayarbilisim.net/posting.php?mode=reply&f=25&t=101418l cıddıyım bızım arkadas bas vurdu eger baska bakanlık kabul ederse meb karar aldı hemen gonderır

1- Kpss puanı ile diğer kurumları tercih edip geçebilirsin.
2- Kpss atamalarını takip et, tercih yap, ataman çıkarsa muvafakatname alırsın meb den atandığın kuruma gider işe başlarsın.
3- Lisans mezunlarının girdiği Kpss ye gireceksin. (Ösym de en üst düzeydeki öğrenim durumu dikkate alınır.)

Kolay gelsin hocam, başarılar.

bende geçmek istiyorum ama nasıl oalcak bende bilmiyorum. simdi dilekçe versem işleme konur mu, zamanı var mı? nereye basvuracam gibi bir çok bilgi eksikliğim var...

BBNET
Geri