:mrgreen: :+1:bilisimcih' Alıntı:Ögretmenlik Yatirim mi
bilisimcih' Alıntı:Ögretmenlik Yatirim mi
serci2001' Alıntı:Önce öğretmenlik mesleğini seçtim, sonrada yatırım işene sıra gelince kayınpederi iyi seçtim. Şimdi birşeye yatırım yapmıyorum artık :+1:
Arıcılık zor iş; Babam da bir ara heveslendi o işe. 20 kovanımız vardı, şehir dışında bir bahçede. Akşam başında nöbetçi olmayınca köyün gençleri gelmiş silkmiş gitmişler arıları kışın ortasında.ersan3333' Alıntı:Aricilik isine gir cok para var.birisi ayda ayda 30 bin tl kaldiriyor 15 bini sirf kar
btc geçen sene 1000 tl civarındaydı şimdi 3500 tl civarında. hesabını varın siz yapınthe_joker' Alıntı:yapabilene network işlerini tavsiye ederim. bizim türkçe öğretmeni bitcoin yatırımı ve network sayesinde şuan bmw 5.25 le geziyor. ben bu iş olmaz dedikçe adam para kazanıyor![]()
a_tunc1905' Alıntı:Hakiki zeytinyağı ihtiyacı olanlar ulaşabilirlerAydın yöresinin yağıdır.
ek iş olur![]()
a_tunc1905' Alıntı:Hakiki zeytinyağı ihtiyacı olanlar ulaşabilirlerAydın yöresinin yağıdır.
ek iş olur![]()
Uygulamalı örnek oldufartim' Alıntı:hocam litresi kaç tl ve nasıl gönderim yapıyorsunuz.. buna kargo dahil mi?