Öğretmenlerin her biri için sayfa tasarımı..

Kodla Büyü

bbozkurt

Aktif Üye
Arkadaşlar okulun sitesine her öğretmen için ayrı bir sayfa eklemeyi düşünüyorum.
Öğretmenlerin verdikleri bikaç resim ile özgeçmilerinin bulunacağı bi sayfa..

Güzel bi tasarım olsun istedim. acaba elinizde örnek varmı? varsa paylaşabilir misiniz?
Teşekkürler.

www.tumblr.com

burası bir blog sayfası.. burdan herkese birer tane al. sonra öğretmenlerin site adresleri diye koyarsın okul sitesine öğretmenlerde ordan posting yapar. kolay gelsin

Ben ekteki şablonu kullanıyorum üste isim sola resim geniş bölüme de şu tarih doğumlu. şu üniversiteden şu bölümden mezun ve ilk görevine de şu tarh,te başladı yazıyorum. siteye girecek veya atama için okul tercih edeceklere fikir oluyor...
belki işinize yarar.

Ekli dosyalar

• SABLON.jpg
    SABLON.jpg
    40.1 KB · Görüntüleme: 1,639
internet ortamında özgeçmiş bulunmasına ben karşıyım çoğu öğretmende istemeyecektir

Eğer Joomla ise;

Hewr öğretmene bir kullanıcı aç
Her öğretmene bir kategori aç
Her öğretmeni Kategori ile yazar olarak yetkilendir...

öğretmenler burada birşeyler paylaşsın istiyorsan yapma derim. başına iş alma.

eğer yok, ben sadece foto ve genel bilgiler olsun istiyorum diyorsan klasik bir tablo ile çöz işini.

Hevesli ideal olmak başka, tecrübelerden yararlanmak başkadır. Benim önerim bu işe hiç girişmeyiniz. Ad soyad ve branş yeterlidir. Kimisi özgeçmiş ister kimisi istemez. Kimisi doğum tarihini ister kimisi istemez.Kimisi evlenir kimisinin çocuk sayısı değişir, kimisi master yapar, kimisinin hobileri değişir. Bir başlarsan bunların hepsini takip etmek zorunda kalırsın. Güncellemek bir süre sonra sıkar, güncellemezsen kötü olursun. Tam her şey yolunda derken benim footoğrafımı değiştirebilir misinler başlar. Getirin değiştireğim dersin hepsi aynı zamanda gelmez. Bence ağırlığı personel resimlerine vermek yerine, okuldaki faaliyetleri sürekli sitenize yansıtarak siteyi güncel tutmak en iyisidir. Yine de siz bilirsiniz.

arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim.. dediğiniz gibi uğraş isteyecek iş ama bi sefer laf ağızdan çıktı.. ayrıca dediğiniz gibi herkes öyle gelip şunuyap bunu yapgibi isteklerde bulunamazlar.. mesafemi koruyorum bu ara.. dönem başı toplantıdada 70 öğretmenin hepsi ordayken lafımı esirgemedim.. bana selam vermeden geçen öğretmenler bundan sonra işi düşüncede selam vermesinler dedim. Anlayabileceğiniz gibi kimseden ses çıkmadı.. yani fazla yaklaşamazlar bu konuda.. ben sadece bi sefere mahsus yapacağımı söledim ve yapacam.. zaten sene sonuna kadar burdayım inş. ondan sonra nasıl olsa yeni gelen öğretmen kendine göre değişiklikler yapacaktır..
Önerileriniz için tekrar teşekkür ediyorum :)

faruk8542' Alıntı:
http://www.tumblr.com

burası bir blog sayfası.. burdan herkese birer tane al. sonra öğretmenlerin site adresleri diye koyarsın okul sitesine öğretmenlerde ordan posting yapar. kolay gelsin

hocam bu daha zahmetli gibi geldi.. ben tasarım konusunda zayıfım baya.. bu yüzden site içinde güzel tasarımlı bi şablon varsa arkadaşlardan yardımcı olmalarını istedim.. sanırım yok kimsede.. bu yüzden basit bir tablo ile halledeceğim bunu .. TEŞEKÜRLER İLGİNİZ İÇİN..

bbozkurt' Alıntı:
Arkadaşlar okulun sitesine her öğretmen için ayrı bir sayfa eklemeyi düşünüyorum.

Güzel bi tasarım olsun istedim. acaba elinizde örnek varmı? varsa paylaşabilir misiniz?
Teşekkürler.
hocam joomla ile yapıorsan personel bileşeni sayesinde yapabilrsin. deneme asamasında sitem vardı inceleyebilirsin.
http://ilkkursun.joomlam.com/index.php?option=com_qpersonel&Itemid=72

blackpeace123' Alıntı:
bbozkurt' Alıntı:

Teşekkürler.
hocam joomla ile yapıorsan personel bileşeni sayesinde yapabilrsin. deneme asamasında sitem vardı inceleyebilirsin.
http://ilkkursun.joomlam.com/index.php?option=com_qpersonel&Itemid=72

hocam joomla kullanmıyorum ama öneriniz için teşekkür ederim.. html kodlarla çalışıyorum..

thalassa' Alıntı:
Ben ekteki şablonu kullanıyorum üste isim sola resim geniş bölüme de şu tarih doğumlu. şu üniversiteden şu bölümden mezun ve ilk görevine de şu tarh,te başladı yazıyorum. siteye girecek veya atama için okul tercih edeceklere fikir oluyor...
belki işinize yarar.

kullandığınız şablon bana ait. ilk atandığım okul için photoshopta yapıp kullanmıştım. birilerinin beğenip kullanması güzel keşke bir de haberimiz olsa:)) güle güle kullanın...
hocam okul sitesinin adresini verirseniz bakmak isterim.

BBNET
Geri