Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun!

Kodla Büyü

developer

Süper Üye
Süper Üye
mesaj.jpg

kimseden fayda yok bari birbirimizinkini kutlayalım..
dostla öğretmenler gününüzü ayrı ayrı kutlarım :wink:

Twitter daki tweetimi yazıyım bende
#ÖğretmenDediğin 5 yıldır MEB sen birşey öğretme dese de inadına dersine tutunan Bilişim Tek. öğretmenleri gibi olur.

günümüz kutlu olsun

ben de tüm meslektaşlarımın öğretmen gününü kutluyorum.
nasıl bir gün anlamadım. yarın program var ve o programı yine hazırlamak bize düşüyor. kimin günü anlamadım

“Âlimin atının ayağından sıçrayan çamur, bizim şerefimizdir” diyen Yavuz Sultan Selim’e kadar her devirde ilim adamına saygının en asil örneklerini vermiş bir milletin fertler olarak bu saygıyı her zaman diri tutmalıyız.
Bu vesile ile bize küçük yaşlardan itibaren kalem tutmayı, okumayı, yazmayı, sevgi-saygıyı, edebi-ahlakı, bütün kutsal değerleri öğreten tüm öğretmenlerimizi ve âlimlerimizi saygı ve minnetle anıyor; ahirete irtihal edenlere rahmet diliyorum.

http://www.meb.gov.tr/ bakanda kutluyor :D ALlah razı olsun herkesin öğretmen günü kutlu olsun arkadaşlar onurumuz ve gururumuzdan hiç bir ödün vermeden hak ettiğimiz değere kavuşana kadar mücadelemiz devam edecektir

Değerli meslektaşlarım gününüz kutlu olsun. Zorluklara rağmen yılmadan güzel nesiller yetiştirmeye devam...

BBNET
Geri