Öğretmeni İtibarsızlaştırma Komisyonu

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Yorumu size bırakıyorum.

Ekli dosyalar

• komisyon.jpg
    komisyon.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 806
bu resme maliye bakanaı mehmet şimşek
ekonomi bakanı BABACAN
HÜKÜMETTEN BİR İKİ KİŞİ DAHA VARDI İSMİNİ HATIRLAMADIĞIM

Öğretmenlerin şahsiyetsiz olduklarına bende katılıyorum.Mesela ite tekme atarsın zorla gelir sırnaşır kafasını paçanıza sürter.Şahsiyet yoktur yani...Bir SBS protostesu yapılmak istendi aynı gün burada gelip bana neden görev çıkmadı diye konu açanlar oldu ya..

4+4+4 ile tüm itibarımızı kaybettik zaten. Altyapı olmadan yeni sisteme geçildiği için, yığılmaları önlemek amacıyla tüm eğitim kademelerine "geçirin, sınıfta bırakmayın" baskısı yapılacak. İlköğretime geçişte bunları yaşadık. Eşeği bağlasan, 12 yılda mezun olacağı bir sistemde, öğretmenin itibarı OLAMAZ. Eşyanın tabiatına aykırı. Bu durumun çok ciddi toplumsal neticeleri de olacak(artan suç oranları vs.) Bu komisyonun görevi de öğretmeni günah keçisi yapmaya hazırlık.

sibel80' Alıntı:
Öğretmenlerin şahsiyetsiz olduklarına bende katılıyorum.Mesela ite tekme atarsın zorla gelir sırnaşır kafasını paçanıza sürter.Şahsiyet yoktur yani...Bir SBS protostesu yapılmak istendi aynı gün burada gelip bana neden görev çıkmadı diye konu açanlar oldu ya..
KATILIYORUM AMA GENELLEME YAPIP BÜTÜN ÖĞRETMENLER DEMİYELİM ŞAHSİYETSİZ OLAN BİR ÖĞRETMEN KESİMİ VAR SAYISI DA AZINSAMAYACAK KADAR

19siyaHBeyaz03' Alıntı:
ekonomi bakanı BABACAN
+
Bakan Faruk Çelik. Öğretmene ek ödeme yok.
+
Milletvekili Halide incekara
http://www.internethaber.com/ogretmenle ... 14900h.htm
Çocukluğunda öğretmenleri ile epey sorun yaşamış, şiddet görmüş anlaşılan
+
Çelik ve Çubukçuyu da unutmamak lazım. Şimdikiler onlardan aldıkları altyapıyı taçlandırıcı hakaretlerle meşguller.

fahrican' Alıntı:
19siyaHBeyaz03' Alıntı:
ekonomi bakanı BABACAN
+
Bakan Faruk Çelik. Öğretmene ek ödeme yok.
+
Milletvekili Halide incekara
http://www.internethaber.com/ogretmenle ... 14900h.htm
Çocukluğunda öğretmenleri ile epey sorun yaşamış, şiddet görmüş anlaşılan
+
Çelik ve Çubukçuyu da unutmamak lazım. Şimdikiler onlardan aldıkları altyapıyı taçlandırıcı hakaretlerle meşguller.

BU DEMEKKİ SORUN ÖMER ÇELİK GİTMESİ BAŞKASININ GELMESİYLE ÇÖZÜLMEZ ÇÖZÜLEMEZ
ÖĞRETMENİ AŞAĞILAMAK KÜÇÜK DÜŞÜRMEK PARTİ POLİTİKASI HALİNE GELMİŞ-BU HÜKÜMET GİTMEDİKTEN SONRA HENHANGİ BİR POZİTİF GELİŞME OPLMASI İMKANSIZ

Eğitimi özelleştirecekler bence şimdiden işte durum bu öğretmenler çalışmıyor mesajları işteee bakalım Allah büyük

arkadaşlar ne yapıp edip kapağı üniversiteye atım
milli eğitim bakanlığının ucu kötü görünüyor

sibel80' Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum. Bunların yüzünden arada bizde gidiyor maalesef :(

BBNET
Geri