Öğretmen'e uçak indirimli, otobüs ücretsiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gringo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

gringo

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Öğretmenler için seferberlik başlatan Milli Eğitim Bakanlığı, eğitimcilerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde el üstünde tutulmasını sağlayacak.
http://www.memurlar.net/haber/488425/
MEB ile Türk Hava Yollan bu kapsamda iş birliği yapü. Öğretmenler, 24 Kasım-14 Aralık 2014 tarihleri arasında iç hat seferlerinde yüzde 25 indirimli seyahat edecek. Öğretmenler haftası süresince belediyelere ait ulaşım araçlarından öğretmenler ücretsiz yararlanacak. Aynca Öğretmenler Günü haftasında futbol takımlan öğretmenleri yücelten pankartlarla sahaya çıkacak

Gökhan Kaya TÜRKİYE
Hadi iyisiniz arkadaşlar.

çok yüceldim birden. Öğretmenler günü geliyor birde ikramiye haberi yapıldımı tamamdır.

yiyosa dönem arası yapın bu indirimi...pehhh acaba ne zaman kral çıplaaaak diye bağıracağızzz

cumalisav02' Alıntı:
Bu öğretmenlik kartı nasıl çıkartılır? 1 yıl özel okulda görev yaptım şimdi ayrıldım. Verirler mi?

Bunu sorduğunuza göre şu an öğretmen değilsiniz. Dolayısıyla alamazsınız zaten...

sofor bey bugun ogretmenler gunu,ben de 1,75 otobus parasini vermicekmisim.
noldu neden bakiyosun ki :oops:

indirimi promosyonlu uçuşlarda kullanamıyoruz. yani pahalı bileti aldırıp onun üzerinden indirim yapıyor thy. çoğu uçuş daha pahalıya geliyor yani :)

bizi en çok seven TCDD'dır.10 senedir %20 indirimle gezmişliğim var.Teşekkürler Demiryolları

Hep birşeylerin karşılığında birşey mantığı.44 hizmet puanı istiyorsan yüksek lisans yapacaksın.Niye öğretmen dersinin olduğu hafta içinde uçakla bir yolculuk yapsın kardeşim?Her öğretmene yaz tatilinde istediği zaman kullanması için açık bedava uçak bileti verebiliyor musun?Yada bir tableti hediye edebiliyor musun?Veya minik bir 100tl ek derse koyabilir misin?En azından hafta sonu isteyen koysun benzini ailesiyle gezsin kendini bunla ödüllendirsin.Çok mu zor?

Belediye otobüsüne Öğretmen kimliğini gösterip binmeye çalışmayın sakın, geçen haberlerde gaziyi nasıl darp edip attı birde hakaret etti şöfor, siz bu hafta ücretsiz diye anlatana kadar hafta geçer... :P

Yine 24 Kasım klasiklerinden bir "agam bizimlen eglenir herhal " vakası. :puhaha: :puhaha:

pasific' Alıntı:
İstanbulda özel halk otobüslerinde sakın denemeyin. Yaşlılara ücretsiz ulaşım geldiğinden şoförlerin zaten ağresifliği tavan yapmış durumda. Vatandaşla birlikte öğretmeni linç etmezlerse iyi

O hafta rapor alıp binsem hocam sizin derste olmanız gerekiyor deyip şikayet eder mi ki hostesler? :)

Vay arkadaş. Eskiden öğretmenler günü yaklaşırken Bir maaş ikramiye verecez,ek ders 15 lira olacak falan diye haber yaparlardı. Şimdi 1-2 liralık otobüs bileti diyorlar.Onlarda anladı bu camiadan bi cacık olmaz. Şimdi bunuda 24 Kasıma kadar medyada döndürdülermi tamamdır.

öğretmenler haftası boyunca belediye otobüsleri ücretsiz demiş :D

Yahu öğretmenler haftası yok ki. Ne diye 1 hafta ücretsiz olsun. Bence memurlar.net çuvallamış bu haberle.

gözlerim yaşardı seviçten
uçak biletleri indirimli, rapor alıp bir yere gitsen ekders gidecek aynı hesap olucak :)
otobüste beleş, şimdi özel halk otobüsü şoförleriyle uğraş dur. :)

Buzkırıcı' Alıntı:
Hep birşeylerin karşılığında birşey mantığı.44 hizmet puanı istiyorsan yüksek lisans yapacaksın.Niye öğretmen dersinin olduğu hafta içinde uçakla bir yolculuk yapsın kardeşim?Her öğretmene yaz tatilinde istediği zaman kullanması için açık bedava uçak bileti verebiliyor musun?Yada bir tableti hediye edebiliyor musun?Veya minik bir 100tl ek derse koyabilir misin?En azından hafta sonu isteyen koysun benzini ailesiyle gezsin kendini bunla ödüllendirsin.Çok mu zor?
:+1: :+1:

fahrican' Alıntı:
Yine 24 Kasım klasiklerinden bir "agam bizimlen eglenir herhal " vakası. :puhaha: :puhaha:

pasific' Alıntı:
İstanbulda özel halk otobüslerinde sakın denemeyin. Yaşlılara ücretsiz ulaşım geldiğinden şoförlerin zaten ağresifliği tavan yapmış durumda. Vatandaşla birlikte öğretmeni linç etmezlerse iyi
cevaplar süper

Yersen tabiii:)) la kardeşim ver o ay 500 tl ikramiyede millet uçağada binecek parası, o pankart açılacak maça gidecek parası, yada evinde izleyeceği lig tv yi alsın. Yemez tabi:))

Ne şahsiyetsizliğimiz kaldı, ne yatmamız kaldı bu ne böyle el üstünde tutacaklarmış pehhhh :-1: , ilk önce öğretmene insan olarak değer vermeyi öğrensinler,indirimleri ve göz boyamaları kendilerine kalsın. Sanki öğretmenin bedava otobüs ve uçak bileti indirimine ihtiyacı var yaptıkları yüzsüzlük başka birşey değil :o :verymad:

dalga geçenler tespit edilip indirimden yararlandırılmayacakmış, benden söylemesi.

BBNET
Geri