https://www.ekonomim.com/gundem/ist...eri-ogretmen-mudure-silah-cekti-haberi-773826
Öğretmen arkadaş zümremiz.
hocam bu cümle olmamış sanki. mobingin çok ta anormal bişey olmadığı anlamı çıkıyor.Ayrıca aranızda uzun süre BT ogretmenligi yapıp da mobinge hiç ugramayan var mı?
Öğretmen arkadaşımızı bu dereceye getiren nedir? Yetti artık BT öğretmeninizn üzerine geldikleri.https://www.ekonomim.com/gundem/ist...eri-ogretmen-mudure-silah-cekti-haberi-773826
Hocam hepimiz bir sekilde mobinge az veya çok mazur kalıyoruz. Birlik içinde olmadığımız için bireysel mücadelelere giriyoruz. Ellerinden gelse tüm işleri yaptıracak eleman ariyorlar. Mobing o kadar anormal bir şey ki öğretmene silah bile cektirebiliyor. Bana kalırsa silahtan daha ağır. Müdür gercekten yaptı ise mobingi en az silah çeken kadar ceza almalı.hocam bu cümle olmamış sanki. mobingin çok ta anormal bişey olmadığı anlamı çıkıyor.
hak hukukun olmadığı yerlerde mobing yapar amir. hak hukuk olsa yemez...
diğer öğretmenlerin ders programını da alıp şikayette bulunacağınızı söyleyin. eğer herkese böyle yaptıysa sorun yok. ama sadece size böyle yaptıysa öğretmenler arası eşitliği bozmaktan şikayet edin. heleki pazartesi cuması boş olan öğretmenler varsa susmayın.Ekli dosyayı görüntüle 77299
alın size mobbing. önerilerinizi bekliyorum hocalarım.
Cuma günü de nöbet varsa tamamdır.Ekli dosyayı görüntüle 77299
pes diğer programlar böyle değilse hazırlayan hocanın vay halineEkli dosyayı görüntüle 77299
bu programı müdür yapmış. müdür yardımcısına ben de aynısını söyledim. size cumayı da doldurmak yakışır dedim. cuma boş gün bu aradaCuma günü de nöbet varsa tamamdır.
ben henüz birşey yapmadım müdür yardımcısı ile konuştum sadece. ilçe mem e şikayet etsem sizce ne yaparlar.pes diğer programlar böyle değilse hazırlayan hocanın vay haline![]()
Direk mobing en az kınama cezası alır. Eğer psikolojinizin olumsuz etkilendiğine dair belge alabilirsiniz daha üstten ceza alır.ben henüz birşey yapmadım müdür yardımcısı ile konuştum sadece. ilçe mem e şikayet etsem sizce ne yaparlar.
20 senedir meslek liselerinde görev yapmaktayım hiç bir Dersim'de boyle bir olay olmadı ayrıca sayın hocam boş gidilmez kelimesi hiç yakismadi.biz öğretmeniz kanunsuz it kopuk değiliz.Olaylar meslek lisesinde geçiyor. Hani şu öğretmenin önünde dans eden, öğretmeni kucaklayıp çöp kovasına atmayı deneyen yaratıkların olduğu okullar. Böyle okullara boş gidilmez.
bu da güzel bir bakış açısı ama ben o kadar kötülüğe cüret edemediği için yapmadığını düşünüyorum iyilik olsun diye değilEn azından boş gün vermiş. 1 saat derse köye adam yollayan müdürler tanıyorum hocam