Öğrencim EKRAN KİLİDİ için verdiği şifreyi unutmuş..

Kodla Büyü

yağmur07

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Öğrencim EKRAN KİLİDİ için verdiği şifreyi unutmuş.. Yapabileceğim bi şey var mı??

Hocam ses açma ve güç düğmesine basıp reset atmanız gerekiyor,ben öle yapıyorum.Daha sonra tekrar kullanıcı adı şifre girmeniz gerekiyor,kolay gelsin.

teşekkür ederim.. o şekilde reset atılabildiğini bilmiyordum. denicem hemen..

hocam, öğrenci şifreyi unutmuş. bu onun sorunu. unutacağı şifreyi koymasaymış. bana da geldiler "arkadaşım şifre koydu, onu da unutmuş." ne yapabiliriz ki? eğer bu sorunlara biz çözüm ararsak başımızı tabletlerden kaldıramayız.
ben öğrencilerime hangi durumlarda tableti bana getireceklerini özellikle vurguladım. onun haricinde kesinlikle herhangi bir sorunla ilgilenmiyorum. hangi sorunlar derseniz.

- tabletin hiç açılmaması
- tablete girilen şifrelerin hatalı olması
- tabletin aktife edilememesi
- tablette garanti kapsamında meydana gelecek sorunlar
- ebadan indirilen uygulamaların kullanılması gibi.

yoksa şifre koymuş, unutmuş hiç ilgilendirmez bizi. bir öğrenci gitmiş bilgisayarcıya yaptırmış. yani çözümü kendisi bulmuş. benden bir uyarı.

munsal' Alıntı:
hocam, öğrenci şifreyi unutmuş. bu onun sorunu. unutacağı şifreyi koymasaymış. bana da geldiler "arkadaşım şifre koydu, onu da unutmuş." ne yapabiliriz ki? eğer bu sorunlara biz çözüm ararsak başımızı tabletlerden kaldıramayız.
ben öğrencilerime hangi durumlarda tableti bana getireceklerini özellikle vurguladım. onun haricinde kesinlikle herhangi bir sorunla ilgilenmiyorum. hangi sorunlar derseniz.

yoksa şifre koymuş, unutmuş hiç ilgilendirmez bizi. bir öğrenci gitmiş bilgisayarcıya yaptırmış. yani çözümü kendisi bulmuş. benden bir uyarı.

böyle bir liste yapıp asmak lazım. Bunun harici işlere bakmıyorum diye.

Tablet kapalıyken seç açma ve güç düğmesine basarak aç. Olacaktır. İyi çalışmalar.. (Birkaç kere denemende fayda var :) )

Whenifeelit' Alıntı:
munsal' Alıntı:

Siz öğretmen misiniz esnaf mısınız? oldu olacak bir de sınıfın girişine peşin veren/veresiye veren resmi asında tam olsun. atıyorum çocuk şifreyi unuttu. insanlık halidir hepimiz birşey unutabiliriz. ne olacak o zaman? okulda öğretmeni varken gidip dışarıda birine yaptıracak. sonra utanmayacak mısınız siz bir öğretmen olarak?

pardon, siz nerede yaşıyorsunuz? size öğretmenlik haricinde her işi yaptırmaya çalışan bu sisteme kızma gel burada benim öğretmenliğime laf at. 300 tane tabletin olduğu bir yerde her soruna yetişebilmek için insan üstü bir efor sarf etmek gerekir. neyse bu işte yenisiniz galiba ilerleyen yıllarda tekrar düşüncenizi öğrenmek isterim

munsal' Alıntı:
Whenifeelit' Alıntı:
munsal' Alıntı:

Siz öğretmen misiniz esnaf mısınız? oldu olacak bir de sınıfın girişine peşin veren/veresiye veren resmi asında tam olsun. atıyorum çocuk şifreyi unuttu. insanlık halidir hepimiz birşey unutabiliriz. ne olacak o zaman? okulda öğretmeni varken gidip dışarıda birine yaptıracak. sonra utanmayacak mısınız siz bir öğretmen olarak?

pardon, siz nerede yaşıyorsunuz? size öğretmenlik haricinde her işi yaptırmaya çalışan bu sisteme kızma gel burada benim öğretmenliğime laf at. 300 tane tabletin olduğu bir yerde her soruna yetişebilmek için insan üstü bir efor sarf etmek gerekir. neyse bu işte yenisiniz galiba ilerleyen yıllarda tekrar düşüncenizi öğrenmek isterim
:roll:
yazilim-genel-f46/bilgisayar-hocam-uygulama-yapmis-50-lira-istiyor-t126874.html

conquest014' Alıntı:
Hocam ses açma ve güç düğmesine basıp reset atmanız gerekiyor,ben öle yapıyorum.Daha sonra tekrar kullanıcı adı şifre girmeniz gerekiyor,kolay gelsin.[/quote

Farklı tabletleri daha önce resetledim. ama bir turlu meb tabletinde yapamadım. Gm telefonunu da yapmıştım,

dediklerinizi denedim hep normal açılıyor , var mı püf noktası

bote67' Alıntı:
munsal' Alıntı:
Whenifeelit' Alıntı:
munsal' Alıntı:

:roll:
yazilim-genel-f46/bilgisayar-hocam-uygulama-yapmis-50-lira-istiyor-t126874.html

komedi yaaa.öğrenci öğretmeni azarlıyor....git çocuğum işine, al oyuncağını da...yaptır nerede yaptırıyorsan...üyeliğini de sildireceğim senin....

tableti fabrika ayarlarına döndürmek isteyen arkadaşlara,
(ekran şifresini unutanlar da bunu kullanabilir)

Cihazınızı Sıfırladığınızda Cihazınızda ki Bütün Veriler Silinebilir.
Bu İşlemi Gerçekleştirmeden Önce Cihazınızın Şarj Oranının Yüksek Olmasına Dikkat Edelim. Minimum : %50
- Telefonumuzu Tamamen Kapatılım Telefonun Bataryası Çıkıyorsa Bataryayı Çıkarıp tekrar Takalım.
- Telefon Kapalı Durumdayken Ses Açma + Güç Butonu (Power) Tuşlarına basalım General Mobile Yazısını Gördüğümüzde Sadece Güç Tuşundan Elimizi Çekelim Ses Açma Tuşu Basılı Kalsın Recovery ekranı açıldığında tüm tuşlardan elimizi çekelim..
-Karşınıza Gelen Ekranda wipe data/factory reset yazısının üzerine ses kısma tuşuyla gelelim ve ses açma tuşuna parmağımız basılı iken açma kapama tuşuna basalım.
-Gelecek olan ekranda bir tane Yes Delete All User Data olacaktır. Üzerine ses kısma tuşuyla gelelim ve ses açma tuşuna parmağımız basılı iken açma kapama tuşuna basalım.
-Sıfırlama işlemi tamamlandığında karşımıza gelen ekranda Reboot System Now yazısının üzerine gelelim ses açma tuşuna parmağımız basılı iken açma kapama tuşuna basalım.
Cihaz kapanıp açılacaktır. Açıldığında kolay kurulum adımları gelecektir. Dil – Google Hesabı vb. Kolay kurulum işlemi bittiğinde cihazınızı kullanabilirsiniz.

Ses açma ve güç tuşuna birlikte basılması gerekiyor. bende dün bi kaç denemeden sonra yaptım..
Ben öğrenmiş oldum, öğrencime de faydam dokundu.. Ben böyle bakıyorum bu işe.
Ben sorunu hallettikten sonra konu devam etmiş.. Yine de teşekkürler. Bundan sonra aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olur.. Herkese kolay gelsin..

ekran şifresi bilinen bir tabletin şifresi nerden değiştiriyor acaba? yeni dağıtıldı da bzim okula daha ben de alışamadım

resetleme işlemini yapıyorum.
Wiping data..
yazıyor
ekran açılınca güvenlik şifresi yeni karşıma geliyor.
Sinir oldum yaaa.

sefeze' Alıntı:
resetleme işlemini yapıyorum.
Wiping data..
yazıyor
ekran açılınca güvenlik şifresi yeni karşıma geliyor.
Sinir oldum yaaa.

arkadaş bu durumu aşabilmenin bir yolu yok mu? resetten sonra aynı kilit geliyor hep

olana kadar resetlemeye devam etmen gerekiyor.bazen 7. denemede bazen 8.denemede de olabiliyor

bende aynı sorunla karşılaştım ve şöyle çözdüm:

Sıfırlama işlemi tamamlandığında karşımıza gelen ekranda Reboot System Now yazısının üzerine gelelim açma kapama tuşuna basalım.
Cihaz kapanıp açılacaktır. Bu son işlemi sen kendin yapmazsan resetleme gerçekleşmeyecektir. yani resetleme bitimini sabırla bekleyip son ekranı kaçırmamalısın. orada birkaç saniyen var.

BBNET
Geri