munsal' Alıntı:hocam, öğrenci şifreyi unutmuş. bu onun sorunu. unutacağı şifreyi koymasaymış. bana da geldiler "arkadaşım şifre koydu, onu da unutmuş." ne yapabiliriz ki? eğer bu sorunlara biz çözüm ararsak başımızı tabletlerden kaldıramayız.
ben öğrencilerime hangi durumlarda tableti bana getireceklerini özellikle vurguladım. onun haricinde kesinlikle herhangi bir sorunla ilgilenmiyorum. hangi sorunlar derseniz.
- tabletin hiç açılmaması
- tablete girilen şifrelerin hatalı olması
- tabletin aktife edilememesi
- tablette garanti kapsamında meydana gelecek sorunlar
- ebadan indirilen uygulamaların kullanılması gibi.
yoksa şifre koymuş, unutmuş hiç ilgilendirmez bizi. bir öğrenci gitmiş bilgisayarcıya yaptırmış. yani çözümü kendisi bulmuş. benden bir uyarı.
Whenifeelit' Alıntı:munsal' Alıntı:hocam, öğrenci şifreyi unutmuş. bu onun sorunu. unutacağı şifreyi koymasaymış. bana da geldiler "arkadaşım şifre koydu, onu da unutmuş." ne yapabiliriz ki? eğer bu sorunlara biz çözüm ararsak başımızı tabletlerden kaldıramayız.
ben öğrencilerime hangi durumlarda tableti bana getireceklerini özellikle vurguladım. onun haricinde kesinlikle herhangi bir sorunla ilgilenmiyorum. hangi sorunlar derseniz.
yoksa şifre koymuş, unutmuş hiç ilgilendirmez bizi. bir öğrenci gitmiş bilgisayarcıya yaptırmış. yani çözümü kendisi bulmuş. benden bir uyarı.
Siz öğretmen misiniz esnaf mısınız? oldu olacak bir de sınıfın girişine peşin veren/veresiye veren resmi asında tam olsun. atıyorum çocuk şifreyi unuttu. insanlık halidir hepimiz birşey unutabiliriz. ne olacak o zaman? okulda öğretmeni varken gidip dışarıda birine yaptıracak. sonra utanmayacak mısınız siz bir öğretmen olarak?
:roll:munsal' Alıntı:Whenifeelit' Alıntı:munsal' Alıntı:hocam, öğrenci şifreyi unutmuş. bu onun sorunu. unutacağı şifreyi koymasaymış. bana da geldiler "arkadaşım şifre koydu, onu da unutmuş." ne yapabiliriz ki? eğer bu sorunlara biz çözüm ararsak başımızı tabletlerden kaldıramayız.
Siz öğretmen misiniz esnaf mısınız? oldu olacak bir de sınıfın girişine peşin veren/veresiye veren resmi asında tam olsun. atıyorum çocuk şifreyi unuttu. insanlık halidir hepimiz birşey unutabiliriz. ne olacak o zaman? okulda öğretmeni varken gidip dışarıda birine yaptıracak. sonra utanmayacak mısınız siz bir öğretmen olarak?
pardon, siz nerede yaşıyorsunuz? size öğretmenlik haricinde her işi yaptırmaya çalışan bu sisteme kızma gel burada benim öğretmenliğime laf at. 300 tane tabletin olduğu bir yerde her soruna yetişebilmek için insan üstü bir efor sarf etmek gerekir. neyse bu işte yenisiniz galiba ilerleyen yıllarda tekrar düşüncenizi öğrenmek isterim
conquest014' Alıntı:Hocam ses açma ve güç düğmesine basıp reset atmanız gerekiyor,ben öle yapıyorum.Daha sonra tekrar kullanıcı adı şifre girmeniz gerekiyor,kolay gelsin.[/quote
Farklı tabletleri daha önce resetledim. ama bir turlu meb tabletinde yapamadım. Gm telefonunu da yapmıştım,
dediklerinizi denedim hep normal açılıyor , var mı püf noktası
bote67' Alıntı::roll:munsal' Alıntı:Whenifeelit' Alıntı:munsal' Alıntı:hocam, öğrenci şifreyi unutmuş. bu onun sorunu. unutacağı şifreyi koymasaymış. bana da geldiler "arkadaşım şifre koydu, onu da unutmuş." ne yapabiliriz ki? eğer bu sorunlara biz çözüm ararsak başımızı tabletlerden kaldıramayız.
pardon, siz nerede yaşıyorsunuz? size öğretmenlik haricinde her işi yaptırmaya çalışan bu sisteme kızma gel burada benim öğretmenliğime laf at. 300 tane tabletin olduğu bir yerde her soruna yetişebilmek için insan üstü bir efor sarf etmek gerekir. neyse bu işte yenisiniz galiba ilerleyen yıllarda tekrar düşüncenizi öğrenmek isterim
yazilim-genel-f46/bilgisayar-hocam-uygulama-yapmis-50-lira-istiyor-t126874.html
sefeze' Alıntı:resetleme işlemini yapıyorum.
Wiping data..
yazıyor
ekran açılınca güvenlik şifresi yeni karşıma geliyor.
Sinir oldum yaaa.