Öğrencilerimin Yaptığı Afiş Tasarımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rtyucel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

rtyucel

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bugün öğrencilerimden, okulun önümüzdeki günlerde düzenleyeceği bir gezi için okul web sitesine eklemek üzere bir afiş tasarlamasını rica ettim.
Çıkardıkları iş gerçekten hoşuma gitti. Burada da paylaşmak istedim.

Not: Kaynak dosyalarını bana da vermediler keratalar :D alırsam yayınlarım

canakkale_b.jpg

üstteki beyaz ve kahverengi çizgiler eğriymiş izlenmi veriyor...okulun ismide aynı şekilde ..yinede başarılı...

Gayet başarılı bir çalışma hocam. Şu alttaki sayfa kıvrımını yapmanın pratik bir yolu var mı acaba?

omd' Alıntı:
En önemli bilgiyi unutmuşlar. Gezi ne zaman? :mrgreen:

hayır unutulmadı :D

tarih talebe göre değişeceği için şuan 3 tarklı tarih öngörülüyor, kesinleşince eklettiririm ;)

ama sen gelmek istersen kontenjan açarız :mrgreen:

walla güzel olmus tebrik etmek gerek ama vazgectim ögretmenlerini tebrik etmek gerek :)

rtyucel' Alıntı:
omd' Alıntı:
En önemli bilgiyi unutmuşlar. Gezi ne zaman? :mrgreen:

hayır unutulmadı :D

tarih talebe göre değişeceği için şuan 3 tarklı tarih öngörülüyor, kesinleşince eklettiririm ;)

ama sen gelmek istersen kontenjan açarız :mrgreen:

Ben zaten Çanakkale'deyim, karşılamaya gelirim :D

afiş güzel olmuş. biz de ankara ve çanakkale gezisi yapacağız. tabi afiş işi bana kaldı :( izninizle kopya çekeceğim :oops:

Gayet başarılı bir çalışma yapmış öğrencileriniz. öğrencilerinizden ziyade bu eğitimi veren öğretmen arkadaşı kutlamak lazım. verdiğin emekler boşuna gitmemiş hocam sizin adınıza sevindim.

amdturion' Alıntı:
afiş güzel olmuş. biz de ankara ve çanakkale gezisi yapacağız. tabi afiş işi bana kaldı :( izninizle kopya çekeceğim :oops:
benlik bir şey söz konusu değil, çalışma öğrencilerime ait :D

nefbote' Alıntı:
Gayet başarılı bir çalışma yapmış öğrencileriniz. öğrencilerinizden ziyade bu eğitimi veren öğretmen arkadaşı kutlamak lazım. verdiğin emekler boşuna gitmemiş hocam sizin adınıza sevindim.

hocam grafik yeteneği bence doğuştan gelen bir yetenek, bu konuda öğrencilerimin üzerinde hak idda etmem doğru olmaz. bizler sadece program kullanmayı öğretiyoruz. geri kalanı onların yetenekleri

BBNET
Geri