Öğrencileri çıkışta laba alıyormusunuz?

Kodla Büyü
ben almıyorum. BTR görevi ders saatleri içerisinde yapıldığı için ben de çıkıyorum. Teneffüslerde kullanıyor.

Ben alıyorum.Durama göre 16 yada 16:30 a kadar bekliyorum.(Kendi isteğimle)

ben de yarım saat kadar ödev yapan ya da çıktı alacak öğrencileri bekliyorum eğer öğrenci olursa..

hayır almıyorum. toplam 30 ders saati okulda olacak şekilde programımı ayarladı müdür yardımcım. 1 saat bile fazladan kalmıyorum. :+1:

sınıfım ilkokul binasında olduğundan tenefüslerde ilkokul öğrencileri kullanıyor sınıfı, çıkışlarda da mecburen ortaokul öğrencileri için açıyorum tabii ödevleri varsa..ödev yoksa oyun vs. için açmıyorum sınıfı 14.30da çıkıp gidiyorum.

hocam açıklayıcı yazıda yazmışlar. okulun eğitim öğretim yaptığı saatlerde okulda olacaksın. yani seçmelileride bekleyeceksin. o zaman zarfı içinde açacaksın. çıkışta dediğiniz ise eğitim öğretim bittikten sonra ise bağlasalar durmam.

hani öğrenciler biliyordu. bilen öğrencinin evinde zaten bilgisayar vardır. gerek yok özellikle gelin demeye.. işim var diyenede gel otur yap dersin kovmazsın zaten

mesai bitiminde varsa öğrencilerin ödevleri beklıyorum bı yarım saat daha.ama oyun oynamak içik katiyyen izin vermıyorum.sadece ödev...

açmıyorum. zaten btr görevleri arasından "mesai saatleri içinde öğrenci ve çevre halkına bt sınıfını açar" maddesi çıkartıldı. sadece eğitim öğretim saatleri içinde açmak zorundayız.

BBNET
Geri