Nasıl olacak ki hocam kendi 8. sınıf tanımlanan derse girmiş. Ama 5. Sınıflara tanımlanan derse atıyormuş. Okuldaki hocalarımız sabit id kullanıyor o yüzden mi dedim acabaöğrenci zoom dan kendisi girmiştir ama farkında değildir.
+18. sınıf öğrencisi otomatik olarak yani herhangi bir id şifre girmeden 5 lerin dersinde başlıyorsa suçu eba da ararım. bağlantıları karıştırmış diye yorumlarım. düşük bi ihtimal
Olma ihtimali daha yüksek bi durumdan bahsedeyim: 8. sınıf öğrencinin 5 e giden bi kardeşi vardır. Onun hesabıyla eba ya girmiştir. Farkında değildir. hocam beni 5 lerin dersine atıyor diyebilir![]()
Nasıl olacak ki hocam kendi 8. sınıf tanımlanan derse girmiş. Ama 5. Sınıflara tanımlanan derse atıyormuş. Okuldaki hocalarımız sabit id kullanıyor o yüzden mi dedim acaba
Hocam daha neler duyacağız8 ve 5inci sinif demissiniz. Ayni ogretmenin dersimi, farklimi ogretmenlerin dersimi? Bugun bende mesela 10uncu sinif dersindeyken 9lardan bir ogrencim geldi. Yanlislikla geldim hocam kusura bakmayin dedisabit ID ve sifre olunca yanlislikla gelebiliyorlar
Öğrencilerin troll denemesi çıktı hocalarım.8 ve 5inci sinif demissiniz. Ayni ogretmenin dersimi, farklimi ogretmenlerin dersimi? Bugun bende mesela 10uncu sinif dersindeyken 9lardan bir ogrencim geldi. Yanlislikla geldim hocam kusura bakmayin dedisabit ID ve sifre olunca yanlislikla gelebiliyorlar