M mehmetaltin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 600 23 Eylül 2025 #1 PHP ve HTML tabanlı öğrenci davranış ve ödev takibi sistemi için yazılımcı arkadaşlar arıyorum. İlgilenen olursa özelden görüşebiliriz.
PHP ve HTML tabanlı öğrenci davranış ve ödev takibi sistemi için yazılımcı arkadaşlar arıyorum. İlgilenen olursa özelden görüşebiliriz.
ad81 Aktif Üye Mesajlar 151 23 Eylül 2025 #2 mehmetaltin' Alıntı: PHP ve HTML tabanlı öğrenci davranış ve ödev takibi sistemi için yazılımcı arkadaşlar arıyorum. İlgilenen olursa özelden görüşebiliriz. Genişletmek için tıkla ... hocam EBA da var ama sizin isteğinize cevap vermiyor mu
mehmetaltin' Alıntı: PHP ve HTML tabanlı öğrenci davranış ve ödev takibi sistemi için yazılımcı arkadaşlar arıyorum. İlgilenen olursa özelden görüşebiliriz. Genişletmek için tıkla ... hocam EBA da var ama sizin isteğinize cevap vermiyor mu
asp-php Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,836 23 Eylül 2025 #3 mehmetaltin' Alıntı: PHP ve HTML tabanlı öğrenci davranış ve ödev takibi sistemi için yazılımcı arkadaşlar arıyorum. İlgilenen olursa özelden görüşebiliriz. Genişletmek için tıkla ... Detay alabilir miyim? php tabanlı istediğiniz şekilde yazabiliriz.
mehmetaltin' Alıntı: PHP ve HTML tabanlı öğrenci davranış ve ödev takibi sistemi için yazılımcı arkadaşlar arıyorum. İlgilenen olursa özelden görüşebiliriz. Genişletmek için tıkla ... Detay alabilir miyim? php tabanlı istediğiniz şekilde yazabiliriz.