Sanırım sizin ÇPL Ticaret turizm genel müdürlüğüne bağlı.ergun833' Alıntı:ben daha önce çpl de çalışmıştım. ilk başladığımda
15 saat üstü ek ders alabiliyorduk. sanırım 2008
yılında yönetmelik değişti müdür sen 20 saat üstü alacaksın dedi.
hatta ben ek dersi az yazmış diye yanına gittiğimde yönetmeliği açtı
bir de tarihe baktı fazla yazmışım diyerek biraz daha sildi.
ama ben tef mezunuyum. bu durum değiştirir mi bilmem.
Sanırım sizin ÇPL Ticaret turizm genel müdürlüğüne bağlı.alpozturk2002' Alıntı:ergun833' Alıntı:ben daha önce çpl de çalışmıştım. ilk başladığımda
15 saat üstü ek ders alabiliyorduk. sanırım 2008
yılında yönetmelik değişti müdür sen 20 saat üstü alacaksın dedi.
hatta ben ek dersi az yazmış diye yanına gittiğimde yönetmeliği açtı
bir de tarihe baktı fazla yazmışım diyerek biraz daha sildi.
ama ben tef mezunuyum. bu durum değiştirir mi bilmem.
Maaş karşılığı 20 olmaz. 15+18(veya 15+15) olur sanırım.hasari' Alıntı:Bana verilen dersler:
Ağ temelleri
Grafik ve Animasyon
Açık Kaynak İşletim Sistemi
İşletme Becerileri Eğitimi
Seçmeli Bilgi ve İletişim
Okulda görevlendirmeyle gelen bir arkadaş daha var. Şuan okuldaki kadrolu tek öğretmenim.
Muhtemelen idare maaş karşılığı 20 diyecektir bu sebeple size sorayım dedim.
hasari' Alıntı:Evet arkadaşlar tahmin ettiğim gibi idareciler ikna olmuyor ve sizin maaş karşılığınız 20 saattir diyorlar.
Bu durumun düzeltilmesi için benden dilekçe istiyorlar memden görüş alacaklarmış.
pigacu' Alıntı:hasari hocam idareciler haklı, çpl çalıştığın sürece meslek öğretmeni sayılıyorsun ve dediğin gibi 47 saate kadar ekders alabilirsin. bölüm varsa atölye şefi olabilirsin. AMA bildiğin gibi düz liseler kalkıyor senin çpl düz bölümü kapanınca meslek lisesine dönüşecek bir iki yıla kadar o zaman sen böte mezunu olduğun için kendine yeni bir yol çizecen. KOLAY GELSİN :|
hasari' Alıntı:Verdiğim dilekçenin sonucu geldi. Maaş karşığı 15 saatir diyor.
![]()
Sözlü olarak anlattım anlattım istedikleri gibi anladılar sonunda dilekçeye başvurmak zorunda kaldım. İl Milli Eğitim konuyu açıklığa kavuşturmuş.alpozturk2002' Alıntı:hasari' Alıntı:Verdiğim dilekçenin sonucu geldi. Maaş karşığı 15 saatir diyor.
![]()
Netleşmiş iyi olmuş.