Çizgi-Tagem kütüphanesini yedekleyemedim

Kodla Büyü

sevincaltunel

Aktif Üye
Bu çok değerli ve sürekli yardımıma koşan sitenin bu şekilde akıl dışı bir nedenle kapanması çok canımı sıkıyor. destek kampanyalarına başvurumu yaptım umarım bu durum düzelir ve biz eksik kalmayız.

Ben kapanacağını duyduğumdan beri sitedeki kaynakları yedeklemeye çalışıyorum fakat kütüphaneden hiçbirşeye ulaşamadım bu durumda yardımcı olacak olan var mı?

warez sitelerinde toplu halde indirime açık halde dvd kopyaları var.

Google'da arat..warez siterlerinde linkler kırık değilse birçok kopyaları mevcut.12 DVD'yi üşenmemişler atmışlar nete

hocam eğitimler değil kütüphaneden bahsediyorum eğitimleri indirdim
kütüphanede çok güzel kaynaklar vardı

Sevgili arkadaşlar. Sitem eden kişi haklıdır. Evet eğitimler DVD ile sunulmaktadır. Üstelik bugün bunları daha düşük fiyatla sunmaya başlayacağız ki isteyenler satın alabilsinler diye. Ayrıca her zaman dediğimiz gibi tüm Çizgi Tagem eğitimleri, görsel sunumlar videolar her yerde istenildiği gibi paylaşılabilir, kopya edilebilir ve dağıtılabilir.

Ancak arkadaş haklı. Çizgi Tagem'deki dosya sayısı ve diğer dokümanlar 12 DVD ile verilen 50-60GB üstüne bir o kadar daha vardır. Toplamı 120GB'ı geçiyordu. Şimdi bunları Youtube ve benzeri yerlere upload ediyoruz. Ayrıca Adobe Connect seminerlerini de video formatına çevirip yüklüyoruz. Tüm yükleme 13 Nisan'da bitmiş olacak; tabi 11 Nisan'da mahkeme de ceza alarak ödüllendirildiğimde daha da bileneceğim o başka :(

12 dvd ben satın almıştım ama sevinç hocamın dediği gibi kütüphaneyi de kopyalasak çok iyi olacaktı...

Son 10 gündür şahsen oturdum ve Internet ortamında zaten bulunan dokümanları (örneğim MEGEP dokümanlarını) hepsini sildim. Sadece bizde olan ve bizim kendi ürettiğimiz dokümanları da bana yardım hocalarım PDF hale döndürdüler. Bunların hepsi bir şekilde internet ortamında bulunacak. Ayrıca Falsh server, Adobe server sayesinde yüklenebilen tüm videoları da YouTube ortamına alıyoruz, çok daha kolay erişilebilecek.

Artık kimse "Kapatmayın..." diyemez herhalde. Geri dönüşü yok. Çok daha büyük bir proje ile geliyor olacağım inşallah, sizlerin bilgisi olsun. Merak edilecek bir şey yok bilgi kaybolmaz; hele biz herkese alın kopyalayın,dağıtın isterseniz Sahibinde.com'da satın diyorsak kaybolan bir şey olmaz bilakis çoğalır. İlginize teşekkürler.

BBNET
Geri