Çanakkale Yolun Sonu...

Kodla Büyü

hayalcisuat

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İzleyin, izlettirin, çok güzel film olmuş... Çanakkale destanına birde aksiyon katmışlar. ben çok beğendim. Şiddetle tavsiye ederim...

kesinlikle katılıyorum harika bi film olmuş. Büyük bir destanın ufacık bi konusu ile harika bir film..

İnşaALLAH öğrencilerle Çarşamba günü gideceğiz hocam. Bu yorumu duyunca çocuklar için daha çok sevindim. Emeklerine sağlık...

senaryo güzel ama oyunculuklar berbat ameleleri sanki oynatmışlar yazıktır yaws, sinemada izlemeye değmez ilerde tv'de izlersiniz gittiğime pişman oldum...

birisi yabancı bi filmi taklid etmişler diyor doğrumu bu?bide maneviyat varmı hocam onu merak ediyorum.

memati hariç oyunculuk berbat
kapıdaki düşman filmini kopya etmişler
herşeye rağmen güzeldi zevkle seyrettim...

formaktör' Alıntı:
ilyas33' Alıntı:
birisi yabancı bi filmi taklid etmişler diyor doğrumu bu?bide maneviyat varmı hocam onu merak ediyorum.
valla hocam dediğim gibi oyunculuklar berbat o yüzden ben pek bi maneviyat göremedim...
oyunculukların berbat olduğu konusunda size hiç katılmıyorum... bence oyunculuklar filmin artılarından bir tanesiydi. kostümlerde sıkıntı vardı. ha birde çanakkale 1915 filmi kadar maneviyat yoktu. ama bence herşeye rağmen başarılı bir filmdi. kesinlikle sinemada izlenmeli. hem efektlerin güzelliği görebilmek, hemde türk filmlerine destek amacıyla :)

yabancı filmi taklit etmişler diyenlere de cevabım sadece filmi izlesinler. bahsettikleri film "kapıdaki düşman" filmi. 3 kere izledim bu filme benzer tek yön ikisinde de keskin nişancı olması. oda her amerikan savaş filminde olan birşey :)

hayalcisuat' Alıntı:
yabancı filmi taklit etmişler diyenlere de cevabım sadece filmi izlesinler. bahsettikleri film "kapıdaki düşman" filmi. 3 kere izledim bu filme benzer tek yön ikisinde de keskin nişancı olması. oda her amerikan savaş filminde olan birşey :)
taklit'te kapıdaki düşmanın kapısına yanaşamaz adamlar dünya çapında izleniyor, bu filmi acaba dünyada kaç kişiye izlettirebilirsiniz o da ayrı bi konu bence parayı hollywooda versinler onlar bizim tarihi çok daha güzel çekerler...(burda kast ettiğim oyunculuklardır)

BBNET
Geri