ÇÖZÜLDÜ:Tablet Ağ Bağlantısı Problemi

Kodla Büyü

biltek99

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bendeki ağ problemi olan tabletler bu yöntemle düzeldi.Çözümü şöyle açıklayayım.Tableti kapatmak için açma-kapama tuşuna basıyoruz.Gelen menüden Kapat üzerine uzun olarak tıkladığımızda Güvenli mod seçeneği geliyor.Tamam seçip devam ediyoruz.Bir sonraki açılış güvenli modda oluyor ve ağ bağlantısı çalışıyor.5 dakika kadar çalıştıktan sonra güncelleme yapıyor(yada yapıyor görünüyor.) kapa-aç artık sorunsuz çalışıyor.Geçmiş olsun.

dün biraz bağlandı 1 saat kadar sonra tekrar bağlantı koptu cihaz yönetiminden buluta bağlanıyor deyip çıkış yapıyor.. buluta bağlanmada mı bir sıkıntı var? :shock:

hocam yanlız ben otomatik kayıt 2 problemini aşamadım. dediğiniz yöntemi de denedim fakat aynı şekilde kalıyor. tableti aktifleştirmiyor.

Denedim calisiyor hocam eline saglik. DNS ayarı yapmaya çalışırken ağı yine kesiyor herhalde buna karsi bir önlem olarak çıkardılar bu işi.

otomatik kayıt 2 hatası alan arkadaşlar dün yaptıkları sunucu güncellemesinden sonra yalın bir internetten tableti aktifleştirebilirler.

okulumuzdaki tabletlerin hiçbiri okulun internetine bağlanmıyor okuldan aktifleştiremiyoruz ama evden çok rahat internete bağlanıp aktifleştiriyoruz, sorun ne olabilir aynı sorunu yaşayan varmı.

erhanaltunbas' Alıntı:
Son guncellemeden sonra google store dan uygulama indirebilen var mi?
bu sorunun nedeninin tabletin saat ve tarih ayarlarının değişmiş olabileceğinden düşünüyorum. pc de olsa chrome da da sertifika hatası veriyordu aynı şey

BBNET
Geri