ÇÖZÜLDÜ::::SİTE KURULU AMA GÖRÜNMÜYOR

Kodla Büyü

Yalnız_Kurt

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar bir müdür arkdaşaım web sitesi joomla 1.5 sürümü ile kurulu kullanıcı adı ve şifreyi aldım joomla kurulu temalarla oynarken bu hale getşrmşl son kurulan bileşenleri iptal ettim menüleri deaktif yatptım amam tüm denemelerim boşa sityi görüntüleyemedim adres sonuna index.php yazdığım halde görünmüyor sorun tüm teömaları varsayılan yapuncada aynı

söylenen şu sadece admin panelinde temalarla uğraşıyordum

ben acaba ftp den config.php felan sil di mi diye düşünmüştüm amam değilmiş

böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu varsa paylaşırsanız sevinirim

okyanus41 hocamın da desteği ile bileşen uyumlu ek ve modülleri kontrol ettim sorun NEWS FLASH SCROLLER adlı modülden kaynaklanıyormuş hani şu son haberlerin kayarak geçtiği modül onu deaktif edince site açıldı ilgilenen tüm arkaaşlara teşekkürler

Re: SiTE KURULU AMA GÖRÜNMÜYOR

administrator panel açılıyorsa son yüklenen modül, eklenti ne ise pasif hale getirilebilir veya kaldırılabilir. panel açılmıyorsa, veritabanından bu eklentiler pasif hale getirilebilir. en güzeli tabiki yedekten yüklemek

Re: SiTE KURULU AMA GÖRÜNMÜYOR

okyanus41' Alıntı:
administrator panel açılıyorsa son yüklenen modül, eklenti ne ise pasif hale getirilebilir veya kaldırılabilir. panel açılmıyorsa, veritabanından bu eklentiler pasif hale getirilebilir. en güzeli tabiki yedekten yüklemek

evet hocam administrator panel açılıyor ve tüm işlmleri yapabiliyorum son yüklenen modül bileşen uyumlu ek veya temayı mı kaldırmamı önerirsiniz...

BBNET
Geri