Neredeyse hizmetlilerle aynı hocam. Ama algılara bakarsan öğretmen çok derler. Şuan astsubay 60.000 hemşire 50.000 gardiyan 42000 alıyor.9 yıllık öğretmenim 2 çocuk var eş çalışmıyor 4/3 derece kademe, 38260 yattı ocak maaşı...
Yeni bilgi:
“27-28 Aralık'ta Anayasa Mahkemesi Genel Kurulu'nda görüşülecek olan %2 sendikal baraj maddesi genel kuruldaki görüşülecek konuların yoğunluğu ve ilgili maddenin genel kurul gündeminin en son maddesi olması nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.”
X’te %2 sendikal baraj maddesinin iptal edildiği yazılmış
Henüz resmi açıklama yok
Meb ilgili kararı uygulayacak mı acabaAnayasa Mahkemesi (AYM), kamu görevlilerinin toplu sözleşme ikramiyesinden faydalanabilmesi için yüzde 2 barajını aşan sendikalara üye olma şartı getiren düzenlemeyi iptal etti
https://www.aa.com.tr/tr/gundem/aym...iyesindeki-yuzde-2-sartini-iptal-etti/3112789
Meb ilgili kararı uygulayacak mı acaba
Vakifbankta sms atmış bana özel TL mevduata %50 faiz veriyormuş. Vakifbanka sms le cevap verdim NAS var Allah'tan korkmazlar diye.Merkez Bankası politika faizini 250 baz puan arttırarak %45 seviyesine çıkardı
Temmuz'da kaç alacaktık hocam Enflasyon farkı oluştu mu ?Ocak enflasyonu %6,7 iken, yıllık %64,86 oldu.
Temmuz'da kaç alacaktık hocam Enflasyon farkı oluştu mu ?
Seneye 100bin olur bizim maaş bu gidişle.90'lı yıllardaki gibi milyonlarla konuşmaya başlarız birkaç seneye de.Bir kere daha %5-6 gelse hepsi gidecek; bakalım ne kadar sürecek!
Daha seçimden sonra döviz kafayı kaldıracak. Zaten bizzat mehmet simsek 2026 ortası iyileşme bekleniyor tarzı beyanı var.Bir kere daha %5-6 gelse hepsi gidecek; bakalım ne kadar sürecek!
Seçimden sonra tüikin açıkladığı enflasyon düşmeye başlar bence...Seneye 100bin olur bizim maaş bu gidişle.90'lı yıllardaki gibi milyonlarla konuşmaya başlarız birkaç seneye de.
Bol yeşillik bulurlarsa olur o ancak. Yoksa salatasız bu diyetin sürdürülebilirliği pek yok. Açlık orucu olur salata olmadan.Seçimden sonra tüikin açıkladığı enflasyon düşmeye başlar bence...
Ama paralar bankalara gönderilecek bizim hesaba geçmeyecek. Yanlış mı anladım.
Ama paralar bankalara gönderilecek bizim hesaba geçmeyecek. Yanlış mı anladım.
Faizde mi kalacak neden erken ödenmiyor?Öyle görünüyor
İstense erken ödenebilirdi…