ekbersah23
Site Gezgini
uhaha:
kazuo' Alıntı:Bakanlıktaki bilişimcilerin hangi kritere göre istihdam edildiğini ben de çok merak ediyorum.halukk' Alıntı:...en altta yer alan videoda MEB Yetkilisi EBA portaldan ve içerikleri hazırlayan yazılımcı, grafiker ve alan uzmanı 110 kişilik bir ekipten bahsediyor. Bu konuda bilgisi olan var mı ? Kimdir bunlar, öğretmen midir ? ne zaman bu işe alındılar, başladılar ? kaç tanesi böteci ?
Bu ekibin yeterliliklerinin ne olduğunu da, il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinin web siteleri için bir cms bile yazamamalarından tespit edebiliyoruz.
Hocam karışan filan yok.ist_koord' Alıntı:Hocam burada işler karışmış MEB'i okul gibi düşünmeyin yada düşünün yahu istiklal marşını BEDEN EĞİTİMİ öğretmeninin iyi yönetememesi sonucu MÜZİK ÖĞRETMENİNE çatmak gibi birşey bu sizin yaptığınız.
EBA için çalışanlar YEGİTEK içinde bir grup CMS işi ise Bilgi İşlem Grup Başkanlığı içinde bir grup ve alakaları yok birbiriyle.
kazuo' Alıntı:Hocam karışan filan yok.ist_koord' Alıntı:Hocam burada işler karışmış MEB'i okul gibi düşünmeyin yada düşünün yahu istiklal marşını BEDEN EĞİTİMİ öğretmeninin iyi yönetememesi sonucu MÜZİK ÖĞRETMENİNE çatmak gibi birşey bu sizin yaptığınız.
EBA için çalışanlar YEGİTEK içinde bir grup CMS işi ise Bilgi İşlem Grup Başkanlığı içinde bir grup ve alakaları yok birbiriyle.
Benim merak ettiğim konu; bakanlığın hangi biriminde olursa olsun, bilişimcilerin hangi kriterlere göre bulundukları göreve getirildikleri. Gökten zembille mi indiler bu adamlar? Eminim ki, BT öğretmenleri arasında onlardan kat kat daha iyi olanlar var, bu seçimlerden, kriterlerden neden kimsenin haberi olmuyor?
genel müdür gibi konuşmuşsun hocam. Bakanlık merkez teşkilatını tanımasam söylediklerine inanacağım.ist_koord' Alıntı:kazuo' Alıntı:Hocam karışan filan yok.ist_koord' Alıntı:Hocam burada işler karışmış MEB'i okul gibi düşünmeyin yada düşünün yahu istiklal marşını BEDEN EĞİTİMİ öğretmeninin iyi yönetememesi sonucu MÜZİK ÖĞRETMENİNE çatmak gibi birşey bu sizin yaptığınız.
Benim merak ettiğim konu; bakanlığın hangi biriminde olursa olsun, bilişimcilerin hangi kriterlere göre bulundukları göreve getirildikleri. Gökten zembille mi indiler bu adamlar? Eminim ki, BT öğretmenleri arasında onlardan kat kat daha iyi olanlar var, bu seçimlerden, kriterlerden neden kimsenin haberi olmuyor?
Eğitek için söyliyeyim eskiden web tabanlı içerik geliştirme yarışması yapılırdı ve orada dereceye girenlere haftasına sizi merkez ekibe alalımmı diye teklif gelirdi,
bunlardan biri de benim action script hocam Dursun İŞLER'dir fen bilimleri alanında hocadır ama Flash ve Action dedinmi değme adam taş çıkartır(en son kitap basacaktı umarım olmuştur)
neyse gene yarışmaya girecekti EĞİTEK ekibi 2008'de benim yanınmda sitemle karışık çıkışmıştı " Hocam her sene derece yapıyorsun, gel diyoruz gelmiyorsun, biz buradan seçilecek arkadaşlar arıyoruz, gelmeyeceksen ee girme sınava yahu diye"
Dursun hocada güldü " giricem" dedi gitti ertesi sene gene girdi gene derece yaptı gene gitmedi EĞİTEK'e
Buarada hocam ben yetenekliyim neden ben orada değilim diyorsanız ki sanırım diyorsunu, yeteneğinizi(yaptığınız-geliştirdiğiniz projeyi) bana gönderin ben orada olmanız için ANkara'ya gittiğim direk Genel Müdür Yardımcılarımızla görüşürüm.
Burada mesela ben değilim ki, tüm BT öğretmeni olan arkadaşlar. Neden birilerinin bize referans olmasına ihtiyacımız olduğunu anlayamıyorum. Meb, birçok kurum için sınavlar yaparken, kendi bünyesinde çalıştıracağı bilişimcileri vs. "referansla" seçmesi bana saçma geliyor.ist_koord' Alıntı:Buarada hocam ben yetenekliyim neden ben orada değilim diyorsanız ki sanırım diyorsunu, yeteneğinizi(yaptığınız-geliştirdiğiniz projeyi) bana gönderin ben orada olmanız için ANkara'ya gittiğim direk Genel Müdür Yardımcılarımızla görüşürüm.
Hocam referans falan yok yani varsada o ben olamam ben size şunu dedim bir proje geliştirmişseniz ben bakanlıktakilerin bunları görmesi için uğraşırım,kazuo' Alıntı:Burada mesela ben değilim ki, tüm BT öğretmeni olan arkadaşlar. Neden birilerinin bize referans olmasına ihtiyacımız olduğunu anlayamıyorum. Meb, birçok kurum için sınavlar yaparken, kendi bünyesinde çalıştıracağı bilişimcileri vs. "referansla" seçmesi bana saçma geliyor.ist_koord' Alıntı:Buarada hocam ben yetenekliyim neden ben orada değilim diyorsanız ki sanırım diyorsunu, yeteneğinizi(yaptığınız-geliştirdiğiniz projeyi) bana gönderin ben orada olmanız için ANkara'ya gittiğim direk Genel Müdür Yardımcılarımızla görüşürüm.
ist_koord' Alıntı:kazuo' Alıntı:Hocam karışan filan yok.ist_koord' Alıntı:Hocam burada işler karışmış MEB'i okul gibi düşünmeyin yada düşünün yahu istiklal marşını BEDEN EĞİTİMİ öğretmeninin iyi yönetememesi sonucu MÜZİK ÖĞRETMENİNE çatmak gibi birşey bu sizin yaptığınız.
Eğitek için söyliyeyim eskiden web tabanlı içerik geliştirme yarışması yapılırdı ve orada dereceye girenlere haftasına sizi merkez ekibe alalımmı diye teklif gelirdi,
bunlardan biri de benim action script hocam Dursun İŞLER'dir fen bilimleri alanında hocadır ama Flash ve Action dedinmi değme adam taş çıkartır(en son kitap basacaktı umarım olmuştur)
neyse gene yarışmaya girecekti EĞİTEK ekibi 2008'de benim yanınmda sitemle karışık çıkışmıştı " Hocam her sene derece yapıyorsun, gel diyoruz gelmiyorsun, biz buradan seçilecek arkadaşlar arıyoruz, gelmeyeceksen ee girme sınava yahu diye"
Dursun hocada güldü " giricem" dedi gitti ertesi sene gene girdi gene derece yaptı gene gitmedi EĞİTEK'e
Buarada hocam ben yetenekliyim neden ben orada değilim diyorsanız ki sanırım diyorsunu, yeteneğinizi(yaptığınız-geliştirdiğiniz projeyi) bana gönderin ben orada olmanız için ANkara'ya gittiğim direk Genel Müdür Yardımcılarımızla görüşürüm.
merkeze tayin isteyin hocam siz de o zamaniskenderenator' Alıntı:Ben de şubat tatilinden bu yana 5 başvuru yaptım boşu boşuna yapmışım meğer saçma sapan bir iş sanki alacaklarmış gibi.Yine torpili olanlar resen çağrıldılar eğitime kırgınım kızgınım Üstelik bulunduğum ilçede akıllı tahta kurulumu sadece bizim okulumuza yapıldı ama giden öğretmenler merkezden bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
Gercekten guzel bir calisma olmus, tebrik ederim hocam.Olcay Büyükçapar' Alıntı:Evet, projeye karşı değiliz. Hatta bu projeden yıllar önce biz bu ve buna benzer projeler için yetiştirildik. Benim de detaylı düşüncelerim şudur : http://kisaurl.com/?GRO Her ne kadar değinmeyi unuttuğumu fark ettiğim bir çok başlık da olsa, bu kadarını yazabildim. Teknolojiye gıcık kapan memurlar gibi sanmasınlar bizi!