2023 maaş zam beklentisi

Kodla Büyü
şimdi hükümet %100 zam verseydi burada serzenişte bulunanlar erdoğan ve ebs'ye teşekkür mü edeceklerdi sanıyorsunuz? vermesi gereken daha fazlaydı diyeceklerdi vb. onun için kimseye laf anlatmaya çalışmayın.
Vergi harç vb lere %100 ün üzerinde zam gelmişken neden teşekkür edecekler ki. Teşekkür etmek için daha fazlası gerekmez mi? Herşeye gelen zam kadar maaşımıza gelen zam için teşekkürlük bir durum yok bana göre. Kaldı ki verilen çok çok aşağısında

Geçen seneki trafik poliçem 1000 TL'den 2650 TL ye çıkmış
Kaskom 1300 den 4000 TL ye çıkmış
 
Bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir gider pil değişirsin bir işe yarasın diye. 10 yılda tek doğru iş yaptı diye eksilerini görmeyecek misiniz?
Allah'tan bir baş örtüsü sorunu çözüldü bari. O da olmasa neyi savunacaklardı acaba çok merak ediyorum. (Baş örtüsü sorununa tam destek verdiğimi belirteyim de.)
 
Kıymetli BBNET üyeleri;

Adımız her ne kadar BilgisayarBilisim olsa da, forum kategorilerinden anlaşıldığı üzere, sitemizde bilişim ve eğitim dışında binlerce konu açılmakta, tartışılmakta.

Forumda yönetime atıfta bulunulan mesajlar birikti gene, cevap verelim:

1. BBNET olarak hiç bir siyasi veya ideolojik düşüncenin temsilcisi değiliz. Hükümetçi, Muhalif, Yandaş, Karşıt hiç değiliz. Bu ülkenin vatandaşıyız, kamu yararına elimizden geleni yapıyoruz.

2. Forumu, forum kuralları çerçevesinde yönetiyoruz. Üyelerin daha çok bastırması ve daha çok şikayetçi olması kuralları değiştirmiyor.

3. Yıllardır söylüyoruz, bir konudan dert yanmak siyasi sataşma anlamına gelmez. Bir durumdan memnun olduğunu ifade etmek te siyasi yandaşlık anlamına gelmez. Bir hizmet alırsınız, bir hak edişiniz vardır, memnunsanız olumlu, memnun değilseniz olumsuz görüşler bildirirsiniz.

4. Konular, çaresiz kalmadıkça kapatılmıyor. Konular üye talebi ile değil, konunun artık fayda yerine zarar verdiği kanaati oluşunca kapatılıyor.

***** Bundan sonrası için farklı bir çözüm ürettik: Artık bir konuyu öyle ya da böyle siyasi veya ideolojik zemine çekmek isteyen, diğer üyeleri aşağılayan ifadeler kullanan üyelerin ilgili konuya daha fazla mesaj yazmasına izin verilmeyecek. Eğer üye hakaret ediyorsa, bu üyemizin maalesef süreli veya süresiz şekilde üyeliği askıya alınacak. ******

İyi forumlar dilerim.
 
4D4F8682-A62C-4DC8-9736-826F143E61FF.jpeg
 
.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
%30 Zam ile Derecelerine Göre 2023 Ocak Dönemi Net Öğretmen Maaşları ne olacak bilgisi olan var mı? Benimkisi 2/2 uzman öğretmen
 
Dün dediğim gibi ne verirsen ver memnun olmayanlar yine üşüşmüşler.
Hocam herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı? Memnun olmayanların da haklı gerekçeleri var. Sürekli yazılan yorumları sabote edip olayı çarpıtmak yerine, bunlara ne verirsen ver memnun olmazlar yerine, neden insanlar memnun değil verilen zam oranından diye sorgulayın birazda. Verilen zam oranından neden memnun olmadıklarını arkadaşlarımız gayet açık şekilde yazmış. Sizde neden yeterli bulduğunuzu sebepleri ile yazabilirsiniz mesela.
 
Üyelere hakaret etmeyin, aşağılamayın diye uyarı yazalı henüz 2 saat bile olmadı....
 
Ekonomik büyümenin temelinde çökme çalma çırpma olursa! Operasyon ekonomisi haline gelirse her hareket! Sonrasında ürettiğin çakal sürüsü ile daha başa çıkamazsın.

Esnafa verirsin faizsiz kredi gider piyasadaki arabaları toplar araba kalmaz ortada üzerine koyar %50 avantasını bir yıl sonra çektiği kredi bedavaya gelir Piyasayı sömürerek rant ekonomisini oluşturur.

Birine 1.59 dan 300 bin limit koyarsın birine 0.69 dan sınır koymazsın biri alır Piyasayı taşır yukarı diğerinin parasını yine pul edersin ezer geçersin.

Yine üç kağıdını önce ayarlarsın her şeyin adam tokiden daire alır. Eşi ile ortak tapu alır. Hisseli tapu olduğundan sonraki tokilerede katılarak 3-5 tokiden daire almıştır. Bu yöntemi başta bilenler kendi yandaşına bunu söyler diğerleri bilmez o açıktan besler yanındakileri.

Dolara operasyon çekersin borsaya operasyon çekersin. Piyasayı bozacak her şeyi yaparsın sonra asıl gayenin kendi istediğin kesime rant yaratmak olduğunu açık etmezsin.

Piyasa çakal piyasası. Bir grup var ihtiyacı olsada olmasada doyumsuzca saldırıyor zenginliğini büyütüyor. Diğer kısımlar yerin dibine sokulup ellerindeki eriyip gidiyor.
 
Bugün okulda 10 ebs ğyesi istifa dlekcesi doldurdu ki bu sayı artacak gibi. Eğerki yetkili sendika değişir ise olacakları cidden görmek istiyorum
 
Bugün okulda 10 ebs ğyesi istifa dlekcesi doldurdu ki bu sayı artacak gibi. Eğerki yetkili sendika değişir ise olacakları cidden görmek istiyorum
Bende tes'liyim ek zam için mücadele edilmeyecekse istifa edeceğimi bildirdim. Çocuklarımın rızkını savunmayacaklarsa aidat ödeyip Ankara da gökdelenlerde yaşamalarını finanse edemem.
 
Geri
Üst