LCD PANO (Okullar için Dijital Pano Uygulaması)

Kodla Büyü

Ekli dosyalar

  • Ekran görüntüsü 2021-11-11 194003.png
    Ekran görüntüsü 2021-11-11 194003.png
    30.1 KB · Görüntüleme: 20
Geçmiş yıllarda kullanmıştım ama son bir yıldır kullanmıyordum. Bir iki hafta önce güncel sürümünü yükledim ancak;
* sınıf ders programında sınıf sayısı çok olduğundan önceki versiyonda gösterim kısmında aşağı doğru sayfa akıyordu bu versiyonda akmıyor
* tarih değişse de nöbet otomatik değişmiyor. Örneğin pazartesiden salıya geçtiğinde nöbet hala pazartesi gününün nöbetçilerini gösteriyor
* Eklediğim video sürekli başa alıp dönmüyor.

Kullandığım cihazla mı ilgili bilmiyorum ancak ben bu sorunlarla karşılaştım. Teşekkürler iyi çalışmalar.
Geri bildiriminiz için teşekkürler hocam. En kısa zamanda bakacağım
 
hocam teşekkür ederiz elinize sağlık özel modülü hangi amaçla kullanabiliriz birde özel modüle resim ekleyemiyorum nasıl olacak
Özel modül kendiniz içerik ekleyebildiğiniz bir alan hocam. Resim ekleme için şu an sadece internet üzerindeki bir resmi görüntüleme şeklinde çalışıyor. Resmi bir yere upload edip linki üzerinden ekleyebilirsiniz
 
Önceki sürümde Özel Modul ve trt haber isteğe bağlıydı.bunu bu sürümde yapamıyoruz.Ayrıca ayarları geri yükleme olayını da bu sürümde yapamıyoruz.Bunlarda yapılsa çok iyi olur.Emeğinize sağlık.
 
Elinize sağlık hocam. Önceki sürümde; Özel Modül, TRT haber, ders programı isteğe bağlı idi. Bunda da aynı ayarlar olursa daha etkili kullanabileceğimizi düşünüyorum. Teşekkürler .
 
meb ağında Xiaomi Mi TV Stick çalıştırabilen oldu mu arkadaşlar deneyen var. ona göre alacam. bende kablosuz görüntü aktarıcı var ama sanırım meb sertifika yüklenemedigi için çalışmıyor.

Ya da kablosuz görüntü aktarıcılarından meb ağında çalışan var mı bildiginiz.
 
Çok güzel çalışma hocam. Emeğinize sağlık. Keşke doğum günü modülü de olsa. Excelden öğrencilerin doğum tarihlerini çekse ve o gün kimin doğum günü ise ismi ekranda yayınlansa. Başka bi uygulamadan örnek paylaşıyorum.
 

Ekli dosyalar

  • Ekran Görüntüsü (97).png
    Ekran Görüntüsü (97).png
    336.9 KB · Görüntüleme: 62
Önceki sürümde Özel Modul ve trt haber isteğe bağlıydı.bunu bu sürümde yapamıyoruz.Ayrıca ayarları geri yükleme olayını da bu sürümde yapamıyoruz.Bunlarda yapılsa çok iyi olur.Emeğinize sağlık.

Elinize sağlık fakat internete her zaman bağlı olmayan bir pc kullanıyoruz. Arkadaşımızın dediği gibi isteğe bağlı olursa güzel olur.
 
Sayın hocam emeğine sağlık. Ben okulum için idare katında bir PC ve bir LCD ekran ile uygulamayı kullanmaya başladım. Ders programını ve nöbetçi öğretmen girişlerini de yaptım. İnternet bağlantısı için de ağ kablosu çekmek yerine Wi-Fi Kart kullandık kasada. Böylece görüntü kirliliği de olmadı. Kasa, monitör ve fare bağlantısı ile şuan kullanıyoruz. Öğrencilerimizin ilgisini çok çekti. Çok kullanışlı. Biz memnunuz. Güzel bir emek. Tebrik ederim.
1637916710039.jpg
 
"Yedek yüklenemedi, dosya bozuk ve geçersiz" hatası alıyorum sürekli? Bu yedek yükleme sorunu nedir? @Parhelion
Sorun Çözüldü.
 
Son düzenleme:
Koridorlardaki panolar, normal calisirken, birdenbire hepsi birden sinyal yok hatasi veriyor. Bilgisayari degistirmeme ragmen. Bunun sebebi ne olabilir? Kablolari cikarip taktim, bir sorun gorunmuyor. Duzgun calisirken aniden oluveriyor.
 
Son düzenleme:
Sayın hocam bilgisayar ile lcd tv arası 10mt. TV yi bilgisayara nasıl bağlayacağım? Yardımcı olurmusunuz teşekkürler...
 
Hocam öncelikle eline sağlık teşekkür ederim . Özel modüler günlük bir hadis ekleme kodu ekliyorum ama açmıyor yardımcı olabilir misiniz
 
Hocam elinize sağlık, uygulamayı çok beğendik. Fakat bizde çok sınıf olduğu için ders programının bir önemi olmuyor. Ders programı bölümünü ikiye bölüp isteyen kullanıcıların ders programını kapata bilmesi ve o boşluğa derse kalan sürenin büyük yazılması çok iyi olur. Bunu da güncellemeye ekleye bilirseniz çok seviniriz.
 
hocam elinize sağlık. Genelde duyuru bilgşisayarları eski ve win 7 yüklü dolasıyla crome güncelleme sorunu var. maalesef internet bağlantısı yok. Programın exe versiyonu olsa . internetten bağımsız kurulum olsa.
 
Hocam ellerinize sağlık. Birinci ders başlamadan ders saatleri ile ilgili söyle diyor "şu an mesai saatleri dışındasınız. 2. dersin başlmasına ..... süre var" birinci dersi hesaplamıyor ikinci dersi hesaplıyor. Sanırım burada ufak bi hata var.
 
Hocam ellerinize sağlık. Birinci ders başlamadan ders saatleri ile ilgili söyle diyor "şu an mesai saatleri dışındasınız. 2. dersin başlmasına ..... süre var" birinci dersi hesaplamıyor ikinci dersi hesaplıyor. Sanırım burada ufak bi hata var.
Bunun düzelmiş olması lazım aslında hocam. Sizde ayarlara girince sağ üstte sürümü ne olarak görüyorsunuz?

Bir de yaz/kış saati uygulamasının kaldırıldığı güncellemeyi almamış eski bir işletim sistemi kullanıyorsanız (windows 7 gibi) saatle ilgili bu tarz sorunlar olabiliyor. Eğer öyleyse windows saat ayarlarından saat dilimini GMT+3 olan bir bölgeye ayarlayıp Gün ışığından yararlanma değişimlerinde otomatik güncelle ayarını kapatıp deneyin.

Buna rağmen düzelmezse de geri dönüş yaparsanız sevinirim tekrar inceleyeyim
 
Geri
Üst