imsakiye psd

Kodla Büyü
Belki işinize yarar. Siyah çıktı almak için basit bir excel dosyası. Üzerinde yapılacak düzenlemelerle daha iyi hale getirilebilir.
Ben hazırlamadım, kim hazırladı bilmiyorum, hazırlayanın eline sağlık. Vakitleri https://ramazan.diyanet.gov.tr/tr-TR/Imsakiye/ adresinden alabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • İMSAKİYE.rar
    64.8 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
2021 BAFRA RAMAZAN İMSAKİYESİ (RENK).jpg
 
Arkadaşlar kendi okulum için yaptığım çalışmayı paylaşıyorum. Psd dosyası mevcuttur. Psd photoshop cs3 ile oluşturulmuştur. Kendim için yaptığımdan Layer'lar karışık olabilir. Klasör içinde saatleri yazmanız için Excel dosyası mevcuttur. Öncelikle excel'i pdf olarak kaydediniz. Sonra pdf'i https://pdftojpg.me/ bu linkten yüksek çözünürlüklü jpg ya da png olarak kaydedip psd' ye ekleyebilirsiniz. https://ramazan.diyanet.gov.tr/tr-TR/Imsakiye/Imsakiye/ bu linkten saatleri alabilirsiniz. Görsel kısmına okulunuzun fotoğrafını eklerseniz daha güzel olabilir. Kolay gelsin..
tam da saatleri nereden alacağız diye yazacakken ve düşünürken mesajınızı okudum. Teşekkürler hocam.
 
Adobe illustrator ile açabilirsiniz. Biraz acemi işi ama iş görür.
 

Ekli dosyalar

  • imsakiyeEmpty.pdf
    2.3 MB · Görüntüleme: 67
ben okul için şöyle bir şey hazırladım beğenirseniz atayım dosyayı da
ayet hadis koymasanız daha iyi olur, (onun yerine, Oruç tut sıhhat bul... gibi) çünkü bunları ramazan bitince yerlere çöplere atan çok oluyor hoş bir durum değil.
 
Hocam ayet-hadis için haklı olabilirsiniz. Bu seneki imsakiyeyi ben de Canva'da var olan bir tasarım üzerinde değişiklik yaparak kullandım. Şöyle bir şey oldu.
 

Ekli dosyalar

  • imsakiye2023.png
    imsakiye2023.png
    619.7 KB · Görüntüleme: 95
Geri
Üst