Anaconda Sanal Ortam Base

Kodla Büyü

casper

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
384
Anaconda da Base kısmına eklentileri tam kuramıyorum ben de Envroments kısmında yeni bir sanal ortam oluşturup oraya eklentileri kurabildim. Base kısmına da kurulabileceğini videolarda denk geldim. Anaconda Navigatör kullanan arkadaşlar deniyimlerini paylaşabilir mi? Django, QT gibi eklentileri Base mi yeni sanal ortama mı kurmak lazım?
 
hocam her kütüphane python 3.8 de çalışmaz. eski bir python yükleyip eklemeniz gerekli. malesef kütüphaneler geriden geliyor. yada anaconda nın eski versiyonlarını kuracaksınız ve güncelleme yapmayacaksınız.

conda create -n isim python=3.6 gibi
 
Hocam yapmak istediğim şeyi yaptım aslında m Anaoncda üzerinde yeni bir sanal ortamdan ayrı kurduğum prgramı (VS Cod.) launch ettikten terminaline ulaştım. Şunu fark ettim sanki Anaconda ile uğraşmak bazen komut satırından yazmaktan daha vaktimi alıyor.
 
Alisinca kolaylasiyor hocam. Ben onun yerine herzaman eski birvversiyonu kuruyorum ki tum kutuphaler ile calisabileyim.
 
Hocam base de paket kurulmadı ders diye bir sanal ortam oluşturp oradan VS Code u açtım tarayıcıdan ilk sayfa çıktı djangonun versiyonunu da görebildim. Ama urls sayfasonda from django deyince hata verdi modül kurulu değil diyor. Anlamadım kurulu değilse versiyonunu nasıl gösteriyor.
Pes edip anacondayı falan hepsini kaldırıp diğer yollardan kurmaya çalışacağım yeniden.
Yine de fikirlerinizi bekliyorum,
 
Geri
Üst