Beş Yıl Ceza Olur Mu?

Kodla Büyü
twitter da birisi #öğretmenlerinSınavCezalarınaAf diye bir etiket açmış. ona destek olarak sendikaları harekete geçirilebilir
 
twitter da birisi #öğretmenlerinSınavCezalarınaAf diye bir etiket açmış. ona destek olarak sendikaları harekete geçirilebilir
niye affedilsin sayın hocam. Bu cezanın olmadığı zamanlar, başkan ve gözetmenler tam sınav anı geliyordu. Ceza geldi iyi oldu, herkes görevine zamanında gelsin. Mazereti olup da geç giren ya da girmeyen zaten mazeretini belirtiyor/belgeliyor.

Şimdi vergilere de af geliyor vs. dersiniz ama vergiye af gelmiyor, faizine ciddi indirim geliyor. Bir de 100 tl altını bazı yapılandırmalarda affediyor sadece. Bu ikisi aynı şey değil. Vergisini de zamanında ödeyene indirim yapıyor, 288 TL'lik trafik cezasını mesela %20 indirimle 216 olarak ödedim. Her vergide oran aynı değil maalesef.
 
Merhaba arkadaşlar, e-sınavda sisteme geç giriş yaptığım için ceza aldım. 5 sene ceza almışım, sebebi de 2015'te Ortaöğretim kurumları sınavında almış olduğum cezaymış. Tekrara girdiği için de 5 sene olmuş. Fakat başka bir yerden öğrendiğime göre 5 sene olması için son bir sene de ceza almış olmam gerekiyormuş. Benim eski cezam ise 2015-2016 yılındaki bir ceza. Bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba, 5 sene olması için cezanın eski alınan cezanın bir sene içerisinde mi olması gerekiyor yoksa senenin bir önemi yok 10 sene önce alınan bir ceza olursa tekrara mı giriyor? Teşekkürler
en güzeli bu tür görevleri hiç istememek resen verileceksede hiç bir mesuliyet kabul etmediğinizi istemediğiniz halde verildiğini belirterek açıklayan bir dilekçe ile göreve gitmek olaki sorun olursa ben istemediğimi belirtmiştim elinizde olsun.
 
E-Sınav Görevine 36 saniye geç kaldım geçerli mazeret ne olabilir acaba?
Nasıl dılekce yazabilirim?
Trafik cok yoğundu zor yetiştim?
 
Yaşadığınız şehrin aşağı yukarı şartları bellidir. Ben de 5 sene ceza almış birisi olarak hak ettim dedim sustum oturdum. 3 saat önceden mesaj geliyor göreviniz var diye. Mazeret aramak yerine şeriatın kestiği parmak acımaz diyerek cezaya razı olmak gerek.
 
aramıza hoş geldin hocam, 5 yıllık ceza alanlardanım ben de :) sınava 2. defa gitmediğimden dolayı. yapacak birşey yok, dilekçe yazdım ama bir sonuç alamadım.
 
olması gereken e sınavdan 30 dakika önce orda olmanız. çünkü sınava 15 dakika kala gelen birisi öğretmenler arası iş bölümü mü yaptıracak , polisin ıban ı nı mı girecek , giriş belgeleri ve kimlikleri işlemlerini mi yaptıracak .
 
Geri
Üst