Okula devam zorunluluğu var mı?

Kodla Büyü

mdio

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
555
1 - EDN nöbetinden bahsetmiyorum
2 - BTR olan arkadaşları da kastetmiyorum
3 - MAaş alıyorsun gitmiyorsun muhabbetine hiç girmeyelim, Korona olmak istemiyorum, bir yakınımın başına gelenlerden sonra dışarı çıkmak bile istemiyorum. Başına gelenler derken sadece hastalık değil, kendisine verilen sağlık hizmetinden bahsediyorum.

21 Eylül'de yüz yüze eğitim başladı okula gitmemizi gerektiren bir resmi yazı var mı?
 
Öğrenci yok ortada öğretmen de uzaktan eğitim yoluyla katılıyor derse ne yazısı İnanın merak ettim artı bunun için mali hak ortaya çıkmaz mı okul idareleri plan dahilinde canlı ders tanımlamış neyi yapacak daha öğretmen
 
Yazıyı da bulurum sorun değil. Ama hatırlarsanız gündem olmuştu baya bakanımız bütün öğretmenler okulda görevinin başında olacak diye söylemişti ve hepimiz okula gidiyorduk daha sonra Cumhurbaşkanlığının devlet memurlarının dönüşümlü çalışması ile ilgili resmi yazısı geldikten sonra bütün memurlarda olduğu gibi öğretmenlerde okul idaresinin hazırladığı çizelgeye göre okula dönüşümlü gelmeye başladı.

EDİT : Bnm hatırladığım yazı 31 Ağustos ile 18 Eylül arasını kapsıyormuş. 21 eylül ve sonrası için bilgim yok
 
Son düzenleme:
İşte yazıyı bulabilirsek iyi olur diye düşünüyorum. Bakanın tam tersi açıklaması da var az önce bir yerde denk geldi ağustos sonu gibi.
 
İşte yazıyı bulabilirsek iyi olur diye düşünüyorum. Bakanın tam tersi açıklaması da var az önce bir yerde denk geldi ağustos sonu gibi.
Bizim okulda idarecilerle birlikte bir de ben BTR görevimden dolayı her gün geliyorum.. Diğer öğretmenler haftada bir gün geliyor ve yine diyorum ülke genelindeki çoğu okulda durum bundan ibaret..
 
Valla hocam, bakanlığın sene başından beri açıkladığı net olan her şey rehberlik öğretmenlerine dair. Gerçi isimleri öğretmen ama farklı muamele görüyorlar ne hikmetse. Derse girmezler, ayrı odaları olur, kafalarına göre çalışırlar, nöbet tutmazlar. Sen BTR'sin ek ders alıyorsun deyip tüm hafta getirtenler. Bütün işi de sana yıkmaya çalışırlar, ücretini alıyorsun ya deyip. Bu zümre ise esnek çalışma hükümlerine tabi ama onlarda ek ders ödeniyor. Nasıl olacak bu işler anlamadım. Bence bizim zümre olarak onlar nasıl bir lobi yapıyorlarsa öyle hareket etmemiz lazım.
 
Geri
Üst