Hizmet puanı kriterleri değişiyor

Kodla Büyü

Yılmaz YALÇIN

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
589
" Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, görevde yükselme yönetmeliğinin ve hizmet puanlarının değiştirileceğini açıkladı.
Artık Yüksek lisans, doktora, uluslararası ve ulusal kültürel, sanatsal ve sportif başarı gösteren, hakemli dergilerde makale, eTwinning projesinde çalışan, TÜBİTAK çalışmalarında başarılı olan projelere de hizmet puanı vereceğiz."
https://www.memurlar.net/haber/9055...etmenleri-ilgilendiren-2-onemli-aciklama.html
 
Tübitakta çok sayıda birincilik ve ikinciliğim var. Geç bile kalınmış bir uygulama. e-Twinnig den de ulusal ve uluslar arası kalite etiketi belgelerim var. Olması gerekende buydu bence.
 
Tübitakta çok sayıda birincilik ve ikinciliğim var. Geç bile kalınmış bir uygulama. e-Twinnig den de ulusal ve uluslar arası kalite etiketi belgelerim var. Olması gerekende buydu bence.
Katılıyorum hocam, hatta farklı ulusal/uluslararası(Teknofest,Meb Robot vb) yarışmalarda alınan derecelere göre de puan verirlerler umarım.
 
Puan öyle 1 puan yarım puan vereceklerse hiç vermesinler.Diploma yada projeye göre en az 10 puan tek kalemde verilmelidir.
 
Tezek kokan, sık sık elektriği kesilen köy okulunda çalışan öğretmenin günahı nedir :)

Merkez okullarda zaten imkanlar fazla...
Sizinle aynı fikirdeyim hocam. Şimdiki okulum merkezi ve imkânları fazla. İsteyen de istemeyen de bir şekilde projelere dahil olabiliyor. İlk çalıştığım okul gibi dezavantajlı bir okulda bunun iki katı uğraşsanız onda biri kadar bile ürün çıkaramazsınız. Bir de bundan sonra Eba puanındaki gibi işin cılkını çıkarmaya başlayan çok olur.
Yüksek lisans için puan gelmesi iyi. Ancak benim gibi istediği halde 3 başvurusunda da elenen insan çok. Ales puanım yüksek. C seviyesinde yabancı dilim var. Buna rağmen gözümün önünde, sonradan torpilli olduğunu anladığım kadına 100 sözlü puanı verip 70 civarı ales ve okul ortalamasıyla kabul edip ben ve benim gibi daha yüksek ortalaması olan bir çok kişiye düşük sözlü puanı vererek elediler. Torpilli olduğunu düşündüm çünkü özel olarak içeri çağrıldı. İsmi okunup gelmeyen kimseyi beklemezken bunu en az 5 dk beklediler. Az da olsa daha dürüst davranılan üniversiteler vardır. Ancak ilerleyen zamanlarda belki özelde daha kendime göre bir alanda kendimi geliştiririm.
Bir de puan geçmişe dönük projeler için de işlenmeli.
 
Şimdi merkezde iyi ve kalabalık bir okuldayım.Çok yoruluyorum.Köyde iseniz uzaktan lisans,YL ve doktora programlarını araştırın.
 
Geri
Üst