Kütüphane Takip Programı

Kodla Büyü

osmanustun

Üye
Mesajlar
15
Arkadaşlar merhaba

Okulumuzun kütüphanesi için yazdığım programı sizlerle paylaşmak istiyorum. Deneyip düşünce ve önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim.

https://drive.google.com/open?id=1NHhTVJnnHTZBLF7ALdj6iH-HBB0FohOc

https://osman-ustun.blogspot.com/2020/01/kutuphane-takip-program.html#more

2020-01-27 01_22_59-.png
 
osman hocam emeğinize sağlık çok sade ve işlevsel olmuş ayrıntılı inceledim....zamanında bende düşünmüştüm c# ta böyle birşey yapmayı ama tembelliğim ve birazda zaman sorunu uğraşmadım... bir benzerini php de yapıp eski özel okul sitemize entegre etmiştim... çok emek vermişsin ama benim isteğim geliştirmek için kaynak kodlarını verebilir misin diyecektim... tekrar son halinin açık kodu sana yollarım... tuhaf bir istek oldu ama .... ben olsaydım vermezdim açık söylüyorum emek var çünnkü...
 
Hocam programdan herhangi bir ticari beklentim olmadığı için kodları paylaşmakta bir sakınca görmüyorum dileyen arkadaşların ekleme veya çıkarma yapabilmeleri için kaynak kodları aynı Google Drive klasörüne yüklüyorum.
 
osman hocam teşekkürler ben uygun bir zamanda uğraşıp burda paylaşacağım inşallah... emeğinize sağlık...:)
 
hocam ben çok beğendim ellerine sağlık. toplu öğrenci listesi ve kitap yükleme kısmı çok güzel. kitap numarasıyla arama yapmak bizim için zor. 3.000 adet kitabımız var. onları yeniden numaralandırmak gerek. kitap ismiyle yada barkod numarasıyla arama yapabilmek mümkün olsa çok güzel olabilirdi. aynı barkod numarasına sahip kitaplar da olabiliyor ayrıca hocam.
 
hocam programa kullanıcı adı ve şifre ile girilse çok güzel olurdu. hatta veri girişi için öğretmen şifresi ayrı, kitap alış verişi için nöbetçi öğrenci şifresi ayrı olsa
 
Geri
Üst