Brother 1211w Yazıcı Bazen Sayfayı Yarım Çıkarıyor??

Kodla Büyü

patlıcan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
380
Brother 1211w yazıcımız son bir aydır bir sıkıntı çıkarıyor bize. Şöyle ki; genelde aldığımız çıktılarda bir sıkıntı olmuyor. Bazen ise örneğin sayfanın üçte ikisini güzelce çıkarıyor ama altta kalan kısmı çıkarmıyor. Soluk çıkarma olmuyor. Genelde sayfayı tam çıkarıyor, bazen ise belli bir hizadan sonrasını eksik çıkarıyor. Sorun neden kaynaklı olabilir acaba?
 
excel dosyası ise çıktı almaya çalıştığınız görünüm menüsünden sayfa önizleme seçeneğinden çıktı alacağınız sayfanın sınırlarını ayarlayın.
 
Aynı yazıcı bende de var. Sorun bazen benimde başıma geliyor. Sanirim wifi den yazdır dediğimizde yazıcı on yükleme esnasında sorun çıkıyor
 
Bu yazıcı tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. Daha ilk kullanımda soluk,lekeli yazdırdı. Aldığım muadil toner ve drum ile orjinalinden daha iyi yazdırdım. Yine de sorunlu yazıyor. Çıktıda yine olmaması gereken izler,çizgiler var. Daha önce hl-2040 kullanmıştım. Çok kaliteli çıktı veriyordu. Kendim dolum yapıp orjinal drum ile 15 binden fazla çıktı almıştım.
 
Geri
Üst