Tavsiye: IPTV için Smart TV

Kodla Büyü
IPTV bizim kullandığımız şekli ile yasal değildir,kaçakçıdan aldığınızı unutmayın.(Ben de alıp kullandım).Özellikle maç yayınları için fiyatlar makul seviyeye çekilip,sürümden kazanmayı niye denemez bu şirketler
 
Televizyon almanıza gerek yok. IPTV Box olan ürünler var kablolu kablosuz girişleri var ve kanalları yüklü geliyor. (Korax Goldstar, Hiremco vb.) İstediğiniz tv de kullanın. Ayrıca IPTV donmaları internet hızının düşmesinden kaynaklanıyor. Malum kotanın dolması olayları ama dün akşamki haberler doğruysa Ocaktan itibaren Adil Kullanım Kotası kalkacak ve o da problem olmayacak. Bir de modeminizin IP tv desteği olması önemli. Buna da dikkat edin. Çünkü veri akışı büyük bloklar halinde oluyor. Bunu modem nasıl alıp iletiyor önemli.
 
Konu başlığı iptv reklamcılarının pazarı haline dönüşmüş. Seneye maçları izlemek için bir tane de ben arıyorum. Forumda ilk mesajı bu konuda olanlara itibar etmeyiniz :)
 
Dreambox 500s vardır 2006 - 2007 dönemlerinde onunla başlamıştık sonradan sonraya iptv ye döndü olay. Iptv ye geçmesinden çok memnun kaldım. Tabletime yükledim istediğim yerde açıp izliyorum bir sürü film ve kanal var. Bu arada tablet alırsanız "APPLE" dan şaşmayın o kadar tablet değiştirdim kullandım en iyisi apple. Neet filixx almayı düşünmüştüm. Üye olduğum yer " https://www.iptvcccamserver.com/iptv-server/ " oradaki filmleride ekleyince gerek kalmadı. Kısacası herşey var bu iptv de hiç birşeyin eksikliğini hissettirmiyor.

Bu iptv den memnuniyet ne derece bilgi verebilşrmisiniz?
 
alfaiptv yi kullanıyorum. kesinlikle tavsiye ederim. 2 akrabamda vardı geçen sene ikisinde de lig maçlarını derbiler dahil izledim internet 16 nın üzerinde ise donma olmuyor. Bu yıl ben de kendi evime aldım sitesinde fiyat bilgisi ve canlı desteği var. üye olduktan sonra önerip başkalarını da üye yaparsanız +1ay hediye veriyor. Alacak arkadaşlar haber verirse davet kodumu vereyim :D
 
evet arkadaşlar, konu biraz eski ama var mı iptv önerisinde bulunacak olan, paket satın alıp memnun kaldığınız yer var mı?
 
evet arkadaşlar, konu biraz eski ama var mı iptv önerisinde bulunacak olan, paket satın alıp memnun kaldığınız yer var mı?
alfaiptv yi kullanıyorum. kesinlikle tavsiye ederim. 2 akrabamda vardı onlardan görerek almıştım internet hızı 16 nın üzerinde ise donma olmuyor. Sitesinde fiyat bilgisi ve canlı desteği var. üye olduktan sonra önerip başkalarını da üye yaparsanız +1ay hediye veriyor. Alacak arkadaşlar haber verirse davet kodumu vereyim. :D
https://alfaiptvserver.com/
 
SSip TV LG webos işletim sistemi olan Tv lerde LG Storeden ücretsizx yükleyebilirsiniz.
Smart İP Tv ise 1 hafta ücretsizden sonra ücretli sürüm ile izleyebilirsiniz.Ücreti 3 euro falan bir şeydi.Eger zamlanmadı ise.Daha sonra satıcıdan alacagınız ip tv linkini hangi ip tv programını yüklediyseniz sitesine girip tv deki kodu yazarak yüklüyorsunuz.kanallar televizyona yüklenmiş oluyor.
Bu arada benim tv 49 inç LG gayet hızlı çalışıyor.İp tv yayın kalitesine baglı olarak donmadan izleyebilirsiniz.Tabi internet hızımda bu arada 100 Mbps.
 
Geri
Üst