E okulda Yeni kurulan Sosyal Etkinlik Modülü

Kodla Büyü

alonewolf

Site Gezgini
Mesajlar
84
E okulda Yeni kurulan Sosyal Etkinlik Modülü için yayınlanan kılavuz
 

Ekli dosyalar

  • SOSYAL ETKİNLİK MODÜLÜ KILAVUZU.pdf
    6.7 MB · Görüntüleme: 348
Sosyal Etkinlik Modülü ile ilgili slayt ve 1oo soruda Sosyal Etkinlik Modülü
 

Ekli dosyalar

  • Sosyal Etkinlik.rar
    7.3 MB · Görüntüleme: 421
Bu uygulamayı çıkarak bakanlığımız yetkilileri öğretmene bir yük daha bindirdiğinin farkında değil mi?
 
Bence güzel bir şey yapmışlar. İşin angaryasında bir şey yok. Sınıf öğretmenlerinin öğrencilerin kulüp bilgisine e-okula işlemesi gerekiyor sadece. Çocuk sosyal etkinlik modülüne işlenmesi gereken bir çalışma ortaya koyduysa, ders öğretmeni e-okula onu işleyecek yanlış anlamadıysam. Sene sonunda karne gibi belge çıkarmaları güzel bir şey. Çocuklar sevinir bence.

Sınıf rehber öğretmeni değilseniz, bizi ilgilendiren hiçbir şey yok. Daha doğrusu algoritma, programlama, yazılım geliştirme(oyun dahil) olayı ile, hiçbir etkinlik alanında bir kategoriye dahil değiliz. 4006 Tübitak projelerinde proje yapan arkadaşlar bilimsel etkinlikler alanından çocukları sisteme kaydedebilirler.

Belki tasarım-animasyon gibi konuları anlatan arkadaşlar varsa, zorlayarak sanatsal etkinlikler kategorilerinin birinden katılım sağlayabilirler. Ama bizim dersi, kulübü vs. dahil eden hiçbir etkinlik kategorisi yok. Olması da gerekmiyor ancak bilimsel etkinlikler içerisinde en azından bir kategori de yazılım alanına açabilirlerdi diye düşünüyorum.
 
braşımız itibariyle bizi ilgilendiren bir durum göremedim dosyalarda. her zamanki gibi bilişim yine unutulmuş ya da ne gerek var yahuu denmiş herhalde :)
 
Bilimsel etkinliklerde Bilişim Teknolojileri alanı var. illerde yürütülen kodlama proje yarışmaları bu alanda değerlendirilir.
 
Geri
Üst