Eliptik Bisiklet

Kodla Büyü

Teknomen

Site Gezgini
Mesajlar
63
Eliptik bisiklet kullananınız var mı acaba. Sessiz çalışanlardan önerebileceğiniz markalar neler yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
dynamic marka var evde letgo dan 2. el aldım aldığımda 2-3 aylıktı uygun fiyata geldi sıfırına göre, şuan askı olarak kullanıyorum gaza gelip 1-2 hafta sürekli kullanıyorum sonra bırakıyorum aklınızda var ise temiz ikinci el alıp kullanabilirsiniz. Tavsiyem manyetik olanlardan alın sessiz çalışıyor bir çoğu zaten
 
manyetik düşünüyorum bende. onlarda ses olursa komşuları rahatsız eder mi acaba.
 
Hocam evde spor yapılamıyor. Şartlar müsaitse bence de gidin spor salonuna yazılın. Orada insanların amacı belli olduğundan ve birbirine bakarak spor yapılabiliyor.
 
Ben bir iki sene evvel tamam tamam 3-4 sene evvel diyelim bir iki ay kadar düzenli kullanmıştım. Alım tarihini sorarsanız 5-6 sene evveline gitmem gerekir. Ömrünün çoğunu açık hava askılığı olarak geçirdi. En son ikinci elden güle güle :)
 
Eliptik bisiklet kullananınız var mı acaba. Sessiz çalışanlardan önerebileceğiniz markalar neler yardımcı olursanız çok sevinirim.

Spor her ne kadar bireysel yapılsada GAZsız malesef spor yapılamıyor. Alırsınız 1 hafta çalışırsınız sonra çamaşır askısı olarak kullanırsınız. Nacizane tavsiyem spor salonuna yazılım derim.
 
Spor yapmak özveri ister, evde spor yapmak daha büyük özveri ister. Spor salonunda yaptığım sporu ne yazık ki evde yapamadım.
Eğer alayım bir deneyeyim diyorsanız önce spor salonuyla başlayın derim.
 
Spor salonuna yazılın evde olmuyor. 4 sene önce almıştık. 3 -4 hafta düzenli kullandık sonra askılık olarak hayatına devam ediyor salonun köşesinde.
 
Geri
Üst