5-6. Sınıflar yeni BEP planı?

Kodla Büyü

sadoo_

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
321
Arkadaşlar yeni öğretim programına göre elinizde düzenlenmiş yeni Bep var mı?
 
5. Sınıflar için Yeni müfredata uygun BEP ile 6. Sınıflar için Eski Müfredata uygun hazırladığım BEP Planları. 5. sınıflara belki biraz ağır gelebilir ama müfredattaki konuları seçtim. Davranışları tam olarak vermek imkansız ama genel anlamda yüzeysel geçilir artık.
 

Ekli dosyalar

  • 5.Yeni-6.Eski-BEP.rar
    27.2 KB · Görüntüleme: 2,393
Durumu "görme yetersizliği/az gören" olan öğrenci için, nasıl bilişim t. dersi bep'i hazırlanır?
 
Arkadaşlar rehber öğretmen destek eğitim aldıkları derslerin öğretmenleri plan hazirlayacaklar diğerleri hazirlamayacaklar dedi. Türkçe, matematik ve sosyal derslerinden destek eğitim alıyorlar. Doğru mudur? Bizler hazırlamayacak miyiz?
 
Son düzenleme:
Hocam öğrenme güçlüğü, zihinsel yetersizlik gibi nedenlerle raporu olan öğrencilere mecburen hazırlıyoruz. Bedensel yetersizlik, konuşma güçlüğü-kekemelik- gibi durumlarda biz BEP toplantısında kararla hazırlanmasın diyoruz. Kaba değerlendirme formuyla ihtiyaçları belirleyip (adı üzerinde aslında BİREYSEL EĞİTİM PLANI) kişi bazlı plan hazırlamalıyız. Yani sizin öğrenciniz için hazırladığınızı ben kullanamam normalde. Ama kağıt işi olarak görülen/gören yerler ortak planı dosyaya koyup geçiyor.
 
Erbaa ram çok sağlıklı vermiyor Hocam. Kazanım sayıları fazla olduğu için plan fazla oluyor. BEP olabildiğince az ve öz olmalı bence. Rehber öğretmen de aynı şeyi söyledi bana.
 
Geri
Üst