OGame Türkiye Yeni Evreni 29 Haziran Cuma Günü 22:00'da Açılıyor

Kodla Büyü

Yeuosef

Üye
Mesajlar
1
OGame Türkiye olarak geliştirmelerimize devam ederken yeni bir evrene daha başlamak üzere olmanın heyecanı içerisindeyiz.

s10.gif

Yeni Evren Argon Açılışı:
s10.gif


29 Haziran Cuma Günü
Saat 22:00


Kayıtlar 24 saat öncesinden itibaren alınmaya başlayacaktır.



Site Adresi: https://ogameturkiye.org


Hem eski oyuncularımızı değişikliklerden haber etmek hem de yeni oyuncularımıza açılacak olan evren hakkında bilgi vermek gerekirse;


Evrenimiz ogame oyununun klasik sürümüdür.

ImageThumbnail2.aspx



Açılacak olan Yeni Evren'de bazı geliştirmelere gittik.

Özellikle savaş motoru ve gemilerin rapid değerleri tekrar gözden geçirildi ve geliştirildi.

Belirgin olarak super transporter gemisinin rapid değerleri güncellendi ve bir savunma gemisi olarak kullanımı engellendi. Güncelleme ile birlikte amacı büyük anlamda nakliye olacak.

Kara savaşçı ve avatar gemileri kaldırıldı. Klasik gemilerin dışında ekstra olarak sadece supertransporter ve intergalaktik karanlık madde toplayıcı bulunmaktadır. Ölüm Yıldızı gemisinin hızı 2 katına çıkarıldı. Saldırı ve kalkan değerleri güncellendi.

Bir başka güncelleme ise Hafif Avcı'da gerçekleşti. Hafif Avcı ogame oyununun en efsanevi gemilerinden biri. Savaşlara katılımını çoğaltmak için saldırı ve kalkan kapasitesini Pegasus evrenine göre bir miktar artırdık.

Oyunun Genel özelliklerine Gelecek Olursak;

-Oyun Hızı: 150x
-Filo Hızı: 3x
-Filo Harabe Oranı: %70
-Savunma Harabe Oranı: %30

Toplam Gezegen Hakkı; 1 Ana Gezegen + 10 kolonidir.


EKLENTİLER


-Bireysel mesaj engeli
-Gezegen Işınlama (Ana Gezegen Hariç)
-Maden Toplama
-Galaksi Casusu (Casus Sekmesinden Direkt Sonda Gönderimi)
-Süreli ve Kalıcı Subaylar(Kalıcı Subaylar ücretsiz olarak sunulmaktadır.)
-Bonuslar Sayfası (Yarım Saatte bir otomatik olarak güncellenecek.)
-Sigorta/Filo Kurtarma (Savaş sonrası mağlup olan taraf cüzzi bir miktar karanlık madde karşılığı filosunun %50'sini geri alabilir. Bu sistem ile verilen emeklerin bir anda yok olması engellenmektedir.)

Site Adresi: https://ogameturkiye.org
 
vay beee 10 yıl oncesi aklıma geldi. 2005-2009 arası oynamıstım. az uykusuz kalmadık, asosyallikte tavan yaptık. filoların inişine göre dışarı cıkardık....

anlat anlat bitmez.eski tadı yok, sonradan gorsellik vs vs ekleyip cok bozdular oyunu, vurulan oyuncunun toparlansı zordu cogu oyunu bıraktı. koca evrende 100 - 200 oyuncu ile oynadık...
 
kardeşim bulaştırmayın insanları böyle oyunlara yıllarım gitti bu meretler yüzünden . sonra ne oldu ne kazandım kı hep kaybettim sırf siz kazanın diye
 
boş iş değil bunlar hocam.3 senelik bir oyun şirketimiz 10 adet oyunuyla 250 milyon dolara amerikalı şirket tarafından satın alındı.Bizim bilişim dersleri keşke sadece bilgisayar oyun gelistiriciligii yönünde olsa.
Oyun işi masaüstü veya web yazılım gelisitiriciliginin önündedir.
Ben de bir gezegeni kaybetmiştim bulursam istilaya başlayacağım.:))
 
Geri
Üst