Bisiklet tavsiyesi

Kodla Büyü

tusuba

Aktif Üye
Mesajlar
153
a101 ve şok markete bu hafta gelen bisikletleri tavsiye eder misiniz? en fazla 500 tl ayırabilirm. tşk
 
evet hocam bu hafta gelenler. biri çift amörtisörlü biri normal. kalitesi bilen veya alan var mı acaba? yada başka bir ürün tavsiye edebilecek olan var mı?
 
evet hocam bu hafta gelenler. biri çift amörtisörlü biri normal. kalitesi bilen veya alan var mı acaba? yada başka bir ürün tavsiye edebilecek olan var mı?
Hocam ben 1100 TL iken indirimle 825e aldım salcano hibrit bisiklet... Bütçeni aşar mı bilmem ama 28 jant 10 numara şehir bisikleti... Hiç yormuyor, çok seri ve şık... O kadar para verilir mi diyebilirsin ama yıllardır kullanan biri olarak eskiden işkence çekiyormuşuz onu anladım. Ucuzlardan bahsediyorum
 
Tamamen kullanım amacınıza bağlı olarak almanızı tavsiye eserim. Çift amortisörlü olanları çocuklar kullanacaksa alabilirsiniz ama siz ve yaşıtınızdakiker kullanacaksa almayın yorar sizi.
Şehir içi kullanacaksanız şehir bisikletlerine yönelin derim. Dağ bisikleti almayın. Lastikleri dişli olduğu için yorar. Ön maşası amortisörlü de olabilir amortisörsüz de. Tamamen sizin kullanacağınız Şehire göre değişkenlik gösterir. Bisiklet yolunun bol olduğu bir yerde sabit maşalı bisiklet tercih ederdim. Ama yolları bozuk bisiklet yolu olmayan bir yerde iseniz amortisörlü alın derim.
 
Lastikler hocam. Tamircisinde lastikleri (çap - model) en çok bulunan bir model alın.
Çok İnce jant almayın. Bir de çamurluk olsun(ön-arka teker ve zincir çamurluğu)
Vites sayısı abartılı olmasın.Hepsi aynı kapıya çıkıyor. Frenleri, (özellikle arka. İyi ayarlatın)
Bir de iki faklı teknikte kilit alın.:)
Önemli not; Çocuk içinse şehirde kullanır. Bisiklet almayın lütfen.
 
hocam çift amartisörlülerden uzak durun bence hele ki ucuz olanlardan. çok yorar, sürüşü rahat olmaz. bütçenize göre 2. el bakın. şehir ya da hibrit türü bisikletler günlük kullanım için çok uygundur. 1000 tl civarı salcano, bianchi, carraro, mosso vb marka ya da decathlondan bulabilirsin. bende dahon katlanır bisiklet (20 inç) ve merida crossway 20v (28 inç) var. gayet memnunum...
 
Geri
Üst