OKULUN SIRALAMASI NEYE GÖRE BELİRLENİR

Kodla Büyü

OGGY46

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
726
Arkadaşlar okul web sitesinin sıralamsı neye göre belirleniyor.....veya nasıl üst sıralara çıkartılır...
 
Stratejik plan, müdür bilgisi, tarihçe,iletişim bilgileri,okul hakkında kısmı,etiketler,güncel haberler sıralamayı değiştiren şeylerdir hocam
 
Bol bol haber gir. Ebadaki yarışma duyurularını , bakanın yaptığı şeylerle ilgili haberleri siteye ekle. Bilmem ne sınıfı resim yaptı, şunu bunu yaptı diye okulda önemli önemsiz herşeyi haber olarak ekle. Türkiye sıralamasında üstte olanları incelerseniz sorunuzun cevabını görürsünüz.
 
çok kasmayın derim. bulunduğum ilde okulun biri hiç haber girmiyor. güncelleme yapmıyor. sitelerini bir türlü geçemedim. o_O
 
1. olan okul eğitime ne katacak? birbirinin aynısı sitelere sadece müdürler yarışsın, birbirine hava atsın diye içerik ekleyip duruyoruz.
 
Bence;

Önceden girilen haber duyuru aşırı şekilde etkiliydi, haber ve duyuru girildikçe ve bu haber duyurular okula ait ise sıralama hatrı sayılır şekilde yükseliyordu. Sonradan durumu fark ettikleri için sanırım etkisini azalttılar.

Şimdi ise anladığım kadarı ile en büyük etmen giriş sayısı, günlük hit ne kadar çok ise o denli yükseliyor. İsterseniz bunu denemek için bir okul adresi verin ve bugün herkes az çok girmeye çalışsın ve yarın durumu kontrol edelim :)
 
Bence;

bunun hiçbir standardı yok. Aynı okul ilçede bizim okuldan öndeyken ilde bizden arkadaydı. Farklı okullarla aynı örneği defalarca yaşadım.
 
Geri
Üst