.

Kodla Büyü
15 yıldır o kadar çok şey okudum ki, böyle haberlerin başlığını görünce devamını okumuyorum bile. Sağolun hocam sözüm size değil de. Olmadan, görmeden inanmam.
 
Kodlama dersi koymuşmuş, biri de çıkıp yalannnnnn diyemiyor mu
Yalannnnn diyemiyoruz çünlü İlkokulda kodlama dersi var ama öğretmen serbest etkinlik yapıyor, 7-8 lerde ders var ama seçmeli fen liselerinde var ama 9. Sınıflarda anadolu liselerinde var ama hazırlık olanlarda vs. Adam bu amalara dikkat etmiyor şöyle yuvarlak hesap konuşuyor ilkokuldan liseye her kademede bilişim var diyor. Birileri yalannnn diyemez ama daha önce başlık açmıştım kral çıplak dedim ama bilişim öğretmenleri malesef kral çıplak demiyor. Biz demezsek başkası niye desinki?
 
aktif olarak kullanılıyor mu tabletler? yapmayın ya tabletler çöp oldu.
bir tek sınıfa verilen ve çöp olan tabletlerle ben bilgisayar laboratuvarı kurarım. bizde 8 sınıfa dağıtıldı. yazık ya içim acıyor artık. şimdi sadece 12 lerde tablet kaldı. elinde tablet olan öğrenci bile kalmadı. naaptılar sormuyorum artık.
 
tablet dağıtılınca kodlama diye bisey yokmuydu. Tablette klavye olmadığından kodlamanın zor yapılacağı belli değilmiydi. bu kadar milyar dolarlık proje kime sorulup yapıldı cok merak ediyorum. madem böyle bir proje yapacaksın en ince ayrıntısına kadar arastirmak gerekmez mi. bilmiyorum ama herkese pc vermek fikri pek mantikli gelmiyor.
 
Geri
Üst