dys açılmıyor

Kodla Büyü
arkadaşlar şimdide 3. aşamada uygulama yükleniyor ekranında takılıp kaldı ne yapmamız lazım
 
DYS ile bazen sistemsel sorunlar yaşıyoruz. Okuldaki bütün pc lerde girilmiyorsa bekliyoruz düzeliyor ancak sadece bir pc de giriş sorunu varsa DYS yi kaldırıp yeniden kurunca düzeliyor. Farklı tarayıcılardan da girmeyi denemek işe yarıyor.
 
Arkadaşlar dys hakkında birşey bilmiyorum desem yeridir aşağıdaki ekranda takıldık çözümü için yardımcı olmaya çalışabilir misiniz.

Allah(c.c.) razı olsun
 

Ekli dosyalar

  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    25.2 KB · Görüntüleme: 28
şu an güncel java versiyonu yüklü olmasına rağmen 3. aşamada takılı kalıyor
 
arkadaşlar DYS ile ilgili okuldaki idare bilgisayarlarından sisteme giriliyor benim okul bilgisayarından girmem için ne yapmam gerekiyor. DYS Sistemi ile ilgili hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum

Adsız.png
 
Arkadaşlar merhaba. Bu sorun 1 haftadır bilgisayarlardan birinde beni meşgul ediyordu. Hocamın bu yöntemi şu an içiğn sorunu çözdü. İlgilenen herkese teşekkürler.
 
Hocam, kaldırıp yeniden kurdum, ayarlarım tam, hatta bilgisayara format atıp yeniden denedim, sorun aynı. DYS çalıştıran bilgisayardan sertifikayı aldım, değiştirdim yine olmadı. Çalışan bilgisayardaki sertifika deposu, .uk
, deploymentteki ilgili klasörlerdeki dosyaları aldım, başlatmadı.

Meb sertifilkasının süresi dolmuş, onun için bu hatayı veriyor anladığım kadarıyla.En son java ayarlarına bakayım dedim. Çözümü için javanın advanced kısmındaki ayarı değiştirdim. Bu sefer hızlı bir şekilde başlattı şimdilik.

Yukarıda bahsettiğin cevap buydu. Alıntılayamamışım az önce. Tekrar teşekkürler.
 
Geri
Üst