5. sınıflardan dersimiz gidiyor (bi bakın buraya)

Kodla Büyü
Ne oluyorsa olsun bıktım artık..Her yıl ayrı bir tantanası yapılıyor bu işin. Dinden imandan çıkaracaklar. Yok norm fazlası, yok tamirci yok bilmem ne.. Tek bizim branşta var bu keşmekeşlik...
sen ne yaptın peki hocam bıktında başbakana mı çıktın, bıktın da mesleği mi bıraktın, bıktında dernek mi kurdun, boş yapmayın birader.
 
Ah be kardeşim konuşuyorsun da seni kim dinleyecek?? Sen de bana boşu boşuna yazmışsın yorulmuşsun?? Ne oldu şimdi? Kendince bir şey mi yaptın?? Düzeldi mi bazı şeyler? Senin yazdığını gördüler mi?
 
Geçen sene DYK kursumuzu kaldırdılar. Ben Ankara'ya TBMM eğitim komisyonuna ve MEB gidince dedim ki bizim üyemiz olmasa da bir kaç arkadaş benimle gelsin . En azından Ankara'da görev yapanlar gelsin. Bir Allah'ın kolu gelmedi. Gelmese de olur. Yaptığım yapacağımız tüm cabalar öncelikle kendim ve şuan bana üye olan arkadaşlar içindir. Bu üyelerimizin sendika aidatı olmasa bunları da yapamayacağız belkide . Gerisi de bir kazanım elde edersek yararlanır. Biz 2010 yılından beri mücadele ediyoruz. 2010 Klavye eyleminde olduğu gibi, SHOW TV, KANALTÜRK,KANAL D programlarına anlattığımız ve dinlendirdiğimiz gibi. Şimdi bir Telefonla iş bitiriliyorsa ne diyeyim arkadaş .bravo ...
 
Yerinde ağlayarak,müdürüne dert yanarak, yada ilçe MEM seslenerek bu iş çözülmez. Bu kişiler sadece üst makamların belirlediklerini sana tebliğ eder. Başının çaresine bak derler. Tüm sıkıntılar her zaman üst birimden çözülür. alt birimler korkudan bir şey yapmaz. üst Makamlarla iletişim kurmanın tek yolu da SENDİKADIR. Bir sendikaya üye iseniz derdinizi iletin . değilseniz gelin bize üye olun destek verin ....
 
Mevcut sıkıntı ile ilgili sendika olarak karar aldık. 15 Tatile doğru sınavlar bitince Ankara'ya görüşmeye gideceğim. Dersimiz bu sefer direk değil dolaylı yoldan kaldırılıyor. Bunu izah etmek lazım ...Güncelleme ile yeni norm fazlası olan bir sürü arkadaşımız var...
 
Doğru eğitim-bir sen sendikası da her gün ne olacak bu bilişimcilerin hali diyor.
Ben o sendikadan ayrılalı 10 yıl oldu. 4 yıl üyesi idim. bana bir faydası da dokunmadı .
Dersimiz kaldırıldığında ilçe yöneticine gittim o zaman toydum. Adam umursamadı bile çünkü kaybedeceği sadece 14 TL olacak
milyarların geldiği bir sendikada 14 TL kayıp etse ne olur. Bugün git yarın gel muhabbeti yaptı bana ... Şimdi de söylüyorlar . Bana hocam gelin
siz bu işi biliyorsunuz beraber yapalım diyorlar . yok kalsın ben böyle daha mutluyum.
Tekrar dile getireyim bu sendika sadece bilişimci olmam bu sorunları yaşamamızdan dolayı kurulmuştur. Destek veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Nihayetinde bugüne kadar çoğu şeyi başarmışızdır. Devam da edeceğiz...
 
Valla hocam malum yetkili sendikadan bir numara çıkmaz, oradakiler ancak %3 için çaba sarfederler.
 
Ben 10 yıl önce onlardan umudumu kestiğim için diğer sendikalar da dahil bu yolla girdim.
 
arkadaşım telefon başındaki memur ağzına 1 parmak bal çalmış gelip burada bize tatava yapıyorsun, başbakanın teogun kaldırılacağını tv den öğrendiği bir ülkede bir memurun söyledği bilgi beni tatmin etmez, hocamız bilişimci ve sendika başkanı elinden gelen mücadeleyi veriyor bize destek olmak düşer.

ne biçim konuşuyosun be sen kimsin! Sen ne yapıyorsun biz tatava yapıyorsak sen mi çıktın başbakana? Senin gibi boşboğazlar yüzünden geliyor başımıza ne geliyorsa. Şuna bak ya bana yol yordam öğretcek terbiyesiz. Arıyorum araştırıyorum en azından senin gibi klavye delikanlılığı yapmıyorum burda. Teog un bi gecede kaldırıldığı ülkeyiz deyip salalım herşeyi Ozaman. Gelip burda laf anlatmaya çalışanda suç senin gibi boşboğazda değil.
 
Klavye delikanlılığı yapılmıyor hocam . Başlığı da veri toplamak için açtık. Durumunu bildiren arkadaşlarımız için başvuruda bulanacağız. burada bir birimize düşersek biz bu başlığı boşuna açmışız demektir. Umutsuz olursak hepten kaybederiz.
 
Arkadaşım sen geldin bize yol yordam öğretmeye kalktın. Bende cevap verdim kelime oyunlarıyla üste çıkmak istiyorsun ama benim seninle derdim yok. Gölge etme yeter.
 
Arkadaşlar son durumu grafiksel olarak aktarayım .
 

Ekli dosyalar

  • veri.jpg
    veri.jpg
    44.1 KB · Görüntüleme: 115
Norm fazlası olan arkadaşlar hangi ilden başvuru yaptıysa o ildeki norm fazlası durumu gösteriyor
 
Aslında sayı bu kadar az değil ama ulaşamıyoruz çoğu kişiye herkes tanıdıklarına haber verse daha çok kişiye ulaşacağız...
 
Ya olmazsa hocam daha ortada net bir durum yok pilot uygulama diyor üzerinde mutlaka değişiklikler olacak
 
Bizim bölüm ilk yıllarda el üstünde tutulurdu. Hata üniversite de hangi bölümü okuyorsun denildiğinde Bilgisayar değince ooo derlerdi.
Sonra Yapılan tüm politikalar aleyhimize işlemeye başladı. Buna da Çarşambanın gelişi derler yaa o işte ...
 
Tüm Meslektaşlarımızın Öğretmenler Gününü Kutlarım.
 

Ekli dosyalar

  • ogretmen.jpg
    ogretmen.jpg
    74.8 KB · Görüntüleme: 20
seneye 5. sınıfların hazırlık sınıfı yapılması planlanmakta. eğer bu gerçekleşirse 5. sınıfta ki derslerimiz gidecek sadece 6. sınıfta 2 saat dersimiz kalacak ve çoğumuz norm fazlası olacağız. Kendisi de bilişim öğretmeni olan sefa tetik arkadaşımız bu konuyu üst makamlara taşımak istiyor ama elinin sağlam olması için yardımlarımıza ihtiyacı var. müsait olanlar aşağıdaki formu doldursun lütfen.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsZpIb-UHgT4cqHZkfk0pE5kF4pgv69pGLvOAQrptKv8Ml9g/viewform

Not : Sayın bbnet yönetimi başlığı sabitlermisiniz rica etsem.

FATİH ETZ 2017'de bu konuyu öğretim programımızı hazırlayan akademisyenlerden Yasemin Gülbahar hocaya sordum. 35 saatin 33'ünün belli olduğunu, seçmeli derslere dahi tek seçme şansı kaldığını ve aralarında BTY'ın olmadığını söyledim. o da eğer ki 5. sınıflardan ders kalkarsa 6. sınıflarda ve 7. sınıflarda dersimizin süreceğini iletti.
 
FATİH ETZ 2017'de bu konuyu öğretim programımızı hazırlayan akademisyenlerden Yasemin Gülbahar hocaya sordum. 35 saatin 33'ünün belli olduğunu, seçmeli derslere dahi tek seçme şansı kaldığını ve aralarında BTY'ın olmadığını söyledim. o da eğer ki 5. sınıflardan ders kalkarsa 6. sınıflarda ve 7. sınıflarda dersimizin süreceğini iletti.
inşallah hocam. keşke 6-7-8 2 şer saat olsa.:)

çok mu çok oluyoruz.:cool:
 
Vallahi ben elimden geldiğimce başlığı güncel tutmaya çalışıyorum. Malum Sadece sendikacılık yapmıyoruz. Öğretmeniz de dersler sınavlar
Üye olmayı düşünenlere şu söyleyeyim ne olduğu kimin için çalıştıkları sendikaları bırakın gelin sizin gibi içinizden çıkmış bir sendikaya üye olun.
 
Geri
Üst