Ücretsiz Akıllı Tahta Kilit Programı

Kodla Büyü
20171123_141517.jpg 20171123_141751.jpg 20171123_141517.jpg
20171123_141751.jpg
hocam maalesef proğram işe yaramadı. biz proğramı kurduk iyi güzel çalışıyordu ama bizim fark edemediğimiz açığı öğrenciler bulmuş. ekranın sağ tarafından tutup çekiyorlar gelen sayfadan çarpıya basıyorlar ve kilit devre dışı kalıyor.
 
Regeditten sanal masaüstü iptal edilmeli. Yabancı bir sitede iptal etme işlemi var. Deneme yapıp geri dönüş yaparım.
 
Merhaba arkadaşlar. Windows sanal masaüstünü kaldıracak güncellemeye hazırladım. Aşağıdaki adımlara göre güncelleme yapalım. Evde test ettim sanal masaüstünü kaldırıyor. Ayrıca sanal masaüstü aktifleştirilse dahi program başladığı zaman tekrar pasif hale getiriyor. Yarın akıllı tahtalarda deneyip sonucu buradan yazarsanız sevinirim.
1-Sistem Tray'dan EtAnahtar sağ tuş çıkış.
2-C:\Program Files (x86)\EtAnahtar\ETA\ klasörün içerisine yeni service.exe dosyasını .rar dan çıkartarak kopyalayın.
3-Service.exe dosyasını çalıştırın.
4-Bilgisayarı yeniden başlatın. Sanal Masaüstü iptal olacak.
 
atak akıllı tahta kilit programı flash belleği süreklü kontrol ettiğinden heralde usb bellek çok ısınıyor. Ayrıca bazı marka flash bellekleri tanımıyor. İnş bu tarz sorunlar yoktur. Deneyenler bilgilendirebilir mi?
 
atak akıllı tahta kilit programı flash belleği süreklü kontrol ettiğinden heralde usb bellek çok ısınıyor. Ayrıca bazı marka flash bellekleri tanımıyor. İnş bu tarz sorunlar yoktur. Deneyenler bilgilendirebilir mi?
flash ın ısındığını ben de farkettim. atak'tan mı sıcak havalardan mı bilememiştim. okulun başında ısınma daha belirgindi. şimdi havalar soğuk iyiyiz :)
 
Murat02 hocam dediklerinizi yaptık ama maalesef olmadı. Service.exe dosyasını çalıştırdığımızda kilit ekranı çıkıyor. Bilgisayarı tekrar başlattık yine aynı şekilde sanal masaüstü etkin ve kilit çok rahat bit şekilde kapatılıyor
 
Sanırım sanal masaüstünü iptal etme işlemi ile vakit kaybediyoruz. Programın kapatılmaması veya kapatıldığında yeniden başlaması gibi alternatif yöntemlere bakacağız. Programı delphi ile hazırladım. Delphi konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Ben de araştırmaya devam ediyorum. Labdaki bilgisayara windows 10 yüklemeye başladım
 
Programın kapatılmaması olayını buldum. Çözümü en kısa zamanda paylaşacağım.
 
Arkadaşlar programın sanal masaüstünden kapatılmasını engelledim. Ayrıca bazı eksiklikleri giderdim. 1. sayfanın en üstteki mesajda dosyaları paylaştım. Herkese hayırlı olsun.
 
Merhaba Murat hocam proğramın yeni versiyonunu denedik kilit proğramı artık kapatılamıyor ancak yeni masaüstü açtığımızda açılıyor tabi kilit proğramı hala aktif olduğundan 3 dakika sonra tahta kapanıyor 20171127_092611.jpg
20171127_092611.jpg
 
hocam çok saolun ellerinize sağlık. bu gün deneyecem inşallah. bizde hem win 8 li hemde win 10 lu tahtalar var. umarım sıkıntı yaşamam.
 
Memorix hocam, yeni masaüstü açıldığında programa müdahale edilemiyor ise sorun yok. Sanal masaüstü kapatılamaz. Çünkü windows'un bir özelliği. Halen bir açık bulurlarsa program kapatıldığında yeniden açılması üzerine çalışıyorum.
 
teşekkür ederim. atakta. sağ menüyü iptal edemedik. öğrenciler bat dosyası ile tahtayı açabiliyor. umarım bunda bu sorun yaşanmıyordur.

Hocam bat dosyası ile nasıl açabiliyor. Ayrıntılı açıklama yapabilir misiniz? Bu programda sağ tuş menü sadece kilit açıldıktan sonra ekrana geliyor.
 
Merhaba arkadaşlar. Akıllı tahtaya win10 enterprise kurdum. Sağdan kaydırdığımda sanal masaüstü seçenekleri ekrana gelmiyor. Bilginize...
IMG_20171127_144511918.jpg
 
Geri
Üst