Modemden Twittera bağlanamama Sorunu

Kodla Büyü

pcreis

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
550
Merhaba arkadaşlar.ttnetten tarifemi değiştim hız arttırıp yeni bi modem gönderdiler TP link 9970.sorun şu ki internete bağlandığım halde telefondan twitter uygulamasını kullanamıyorum twitler görüntülenmiyor bir türlü.mobil veri ile bağlandığımda sorun yok.başka bi telefonda denedim aynı sorun.modemle alakalı bi sorun var ama çözemedim.dns de değiştirdim sorun yine aynı.çözüm önerecek biri var mı?teşekkürler.
 
Merhaba arkadaşlar,
ASUS marka modem aldım ve wifi ile twitter uygulamasına girdiğim zaman akış yenilenmiyor(Mobil internette sıkıntı olmuyor.) Öncesinde de bu sinir bozucu durumu yaşamıstım ve modem değiştirerek sorun çözülmüştü sadece. Şimdi de aldığım yeni modem yine aynı sıkıntıyı veriyor. Benim anladığım şey bazı modemlerin bu hatasının olduğu.
Uygulamayı kaldırıp yükledim, ayarlarını düzenledim, DNS değişikliği yaptım, modemi tekrar tekrar kurup şifreleme türünü değiştirdim ama çözemedim bir türlü.

Bu sorunu yaşayıp çözen ya da çözüm önerisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. Bir de ben bu modemi iade edebilir miyim acaba( alalı 7 gün oldu)? Zira nefret ettim resmen modemden.
 
Geri
Üst