Sunucu satın almak istiyorum.

Kodla Büyü

berke73

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
264
Sunucu satın almak istiyorum fakat sunucu yönetimini bilmiyorum.
Natrodan krumsal plan pro web hostingim vardı.Fakat trafik artıkça sitemi kapatıyorlar.O yüzden sunucu satın almak istiyorum.
 
hocam sunucu almanı tavsiye etmem zira ben girdim o işlere ama sonra başım çok ağrıdı çok sabahladım. öncelikle win mi linux mu lazım senin sitene. yani msssql aspx kullanmıyorsan windows bulaşma derim. bant genişliğin nedir o önemli sonraki konu olarak.
son olarak şöyle bişey yap. donanımhaber gibi siteleri araştır hangi datacenter da barındırıyorlar. sonra ara datacenter ı ya da bu hizmeti veren firmayı durumunu anlat hizmet iste. sen siteni barındır gerisini onlar halletsin. çünkü onların sunucu üzerinde ilgilenebilecek elemanları sürekli mevcuttur. ben ixirhost tan aldım bir süre sıkıntı yaşadım windowsta sonra başka yere geçtim(ixirhost a geçmeden en az 4 farklı yerden dedicated server alıp kullanmıştım) sonra gene sorun çıkınca bıraktım dedicated olayını bayi host aldım. çok büyük sitelerim yok işimi görüyor ama büyük site kuracak olsam yapacağım anlattığım şekilde olacaktır.
 
windows.Çünkü sitem windows hostingin içinde.
çok büyük bir sitem yok.Günlük 800-1000 arası tekil giriyor.Ayın sonlarında sitemin trafiğini kesmeye başladılar.Destek mesajı atıp açtırıyorum .
Bu işleri bilmediğim için ne yapacağımı bilemiyorum...
 
Hocam 1000 tekil hit için sunucu çok mantıklı olmaz, vds daha uygun ve mantıklı bir seçim olur.
 
Hocam doğru tercih yapmışsın. Umarım memnunsundur. Bende zamanın da sizin gibi yaptım natrodan vds aldım hosting yetmemeye başladı.
Şuan sitemin hit durumu çok iyi gidiyor ve siteyi daha da büyüttüm büyük firmalardan reklam almaya başladım. :alkis:
Sitem anında açılıyor performans ve fiyat karşılaştırması yapsam diğer firmalar ile açık ara natro.com,'ı daha başarılı bulurum. :+1:
 
Bence kotası sınırsız veya sana yetebilecek kota da hosting alman. sunucu kiralamak masraflı olur.
 
Sunucu alman doğru bir hamle hocam bu sayede hem siten CPU aşımına uğramaz hem de daha iyi performans alırsın siten hızlanır.
Yazılımını da sadeleştirmeye bak hocam. Siteden eğer para kazanıyorsanız sitenize de yatırım yapmalısınız.
Hosting de bekletmek sitenizin performansını da etkiler, google sıralamanıza etkisini de.
Sunucu yönetiminde yardımcı olacaktır natro'nun destek ekibi biliyorsunuzdur zaten natro müşterisi olarak hosting firmaları arasında en iyi desteği veren firma natro hosting.
 
Daha önce webarısı'ndan bir hizmet almıştım BKNZ : http://www.bilgisayarbilisim.net/ho...kartimi-bilgim-disinda-kullanmis-t127606.html sakın ama sunucu yönetmeyi bilmiyorsunuz diye firma değiştirmeye kalkmayın !

Natro kurumsal bir firma sunucu yönetmeyi bilmeseniz bile size yardım olacaklardır. Ve bir şekilde öğrenirsiniz sitelerini incelediğimde yardımcı olabilecek kaynakları var bilgi bankası blog vs. gibi. Bir şekilde öğrenilir de benim gibi küçük bir firmadan hizmet alırsan sonrasında kredi kartı bilgilerin bile güme gider. sonra benim gibi konu açarsın.

Bende natro'ya sonradan geçtim çok tavsiye görünce sitelerimi taşıdım. Ve kurumsal imajı verdiler bana güvenilir gibi geldi google'a yazınca bir çok şey çıkıyor iyi olarak.. Aradığımda hemen ulaştım. Sunucu yönetimini bence öğrenirsiniz xserver hizmetlerine bir bakın derim başlangıç olarak zorlanırsanız bir yardım isterseniz destek olurlar. Anladığım kadarı ile destek de iyilermiş 7/24 veriyorlarmış.
 
vipsunucum.com u tavsiye ederim ben kullanıyorum hiç sorun yaşamadım 4 paketi var özellikleri yüksek fiyatı çok uygun deneyin istersenz
 
VDS kiraladım demiş arkadaş zaten. Yani çözmüş problemini. Hayırlı olsun hocam. Sunucu kontrolü bahsettiğim gibi çok çetrefilli. İlla alacak olsaydın da full kontrol için ekstra para ödemen gerekecekti.
 
Natroda o sorunu yaşıyorsanız hocam iyi bir firmadan kaliteli özellikleri olan bir vps alıp kendiniz kurulum yapabilirsiniz ben yardımcı olabilirim kurulum konusunda filan ama vps şart sitenizin ayakta durması için
 
Geri
Üst