2017 İl Dışı Elazığ

Kodla Büyü

btr23

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
678
Arkadaşlar 2017 il dışı Elazığı yazmayı düşünenler için fikir alışverişi yapalım nereler açılabilir puanlarımız ne bu başlık altından yazışalım.
 
Hocam moral bozmak istemem ama geçen yıl (iller arası kontenjanı hatırlamıyorum ama) il içinde merkezde sadece 1 okul açılmıştı. Umarım bu yıl açılan okul daha çok olur.
 
Kaç senedir takip ederim 2 sene önceydi galiba bir merkez köyü açılmıştı :D Elazığ memur şehri millet ayrılmıyor bir yere o yüzden heryer dolu.
 
Zor hocam en iyi ihtimal Kovancılar açılıyor bakalım bu sene ne olacak
 
Sayın hocalarım, moralinizi bozmak istemem ancak şu an il merkezinde toplamda 30'un üzerinde öğretmen norm fazlasıyız. Şayet ortaokul müfredatı değişimi vb. nedenlerle norm açılmazsa ilçeler dışında pek şansınız olmayacak gibi. Herkesin hakkında hayırlısı...
 
öğrencilerden biri ilk sınavdan iyi bir not almış mayısın 15 inden sonra rapor alacağım sene sonuna kadar okula gelmeyeceğim bu durumda birinci yazılım ortalamam olur dedi. ben de okula devam etsin diye sözlüler ne olacak dedim. milli eğitim müdür yardımcısı komşularıymış gitmiş ona şikayet etmiş. o da okula geldi beni müdür yardımcısı odasına çağırttı yaz tatilin bitmez dedi. ben de ağzının payını verdim haşladım.tamam hocam dedi arkasına bakmadan kaçtı. tam o ara zorunlu hizmet affı çıkmıştı tayin istedim kaçtım. Çok güzel insanları var ama bankada hesap açtırmak için bile adam bulmaya çalışan insanlar.
 
tamam hocam dedi arkasına bakmadan kaçtı. tam o ara zorunlu hizmet affı çıkmıştı tayin istedim kaçtım.

bu ifade biraz garip olmuş. Soru şu bu olayda kaçan kim?
 
Evet arkadaşlar malûm okullar açıldı. Kimler kaç puanla hangi okulu yazacak?
 
Geri
Üst