Bilgisayar-Bilişim Teknolojileri
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
24 Saat
Bilişim Teknolojileri - Formatör - Bilgisayar Öğretmeni Kayıt
Kayıt Olun
iletişim
iletişim
Detaylı Arama
Arama

Yazının üzerine gelince yanda Resim açılması...

Konu, 'Windows İşletim Sistemleri, Sorunlar ve Çözümler' kısmında Revi tarafından paylaşıldı.


Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal

  1. Revi

    Revi Aktif Üye

    Kayıt:
    23 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    109
    Beğeni:
    0
  2. icerha

    icerha Aktif Üye

    Kayıt:
    1 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    115
    Beğeni:
    0
  3. .Kaf-Kef.

    .Kaf-Kef. Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    16 Nisan 2007
    Mesajlar:
    1.069
    Beğeni:
    0
    Malum tatildeyiz . Hocam ftp den cektim benim kullandığım hali ile yolluyorum .Kodlamayı ben kendi sistemime göre yaptım.Sıkıntı olursa pm atarsın.
    Kolay Gelsin.
     

    Ekli Dosyalar:

  4. tecnoteacher

    tecnoteacher Aktif Üye

    Kayıt:
    30 Ağustos 2007
    Mesajlar:
    154
    Beğeni:
    0
    hocam dreamwaver kulanıyorsanız bu iş çok kolay olacak .www.kocamanio.meb.k12.tr
    adresinden inceleyebilirsiniz (show layer özelliği kullanarak yapıyorum) şu an format atıyom pc ye uygun bir zamanda yardımcı olabilirim
     
  5. hakanotuken

    hakanotuken Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    11 Nisan 2007
    Mesajlar:
    2.328
    Beğeni:
    119
  6. hanifi.ozbey

    hanifi.ozbey Aktif Üye

    Kayıt:
    18 Eylül 2007
    Mesajlar:
    126
    Beğeni:
    0
    tesekkürler arkadaşlar paylaşım için
     
  7. engin20020

    engin20020 Aktif Üye

    Kayıt:
    16 Eylül 2007
    Mesajlar:
    237
    Beğeni:
    2
    arkadaşlar ben asp site yapmadın tamamen html bu verilenleri kullanabilirmiyim :?:
     
  8. hakanotuken

    hakanotuken Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    11 Nisan 2007
    Mesajlar:
    2.328
    Beğeni:
    119
    benim verdiğim tamamen html
     
  9. mamoste

    mamoste Aktif Üye

    Kayıt:
    10 Nisan 2007
    Mesajlar:
    208
    Beğeni:
    0
    Teşekkürler.

    Resim kolayda, yazı için hangi nesneyi kullandınız merak ediyorum. Kodları indirdim inceleyeyim. :+1:
     
  10. .Kaf-Kef.

    .Kaf-Kef. Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    16 Nisan 2007
    Mesajlar:
    1.069
    Beğeni:
    0
    innerHTML
     
  11. mamoste

    mamoste Aktif Üye

    Kayıt:
    10 Nisan 2007
    Mesajlar:
    208
    Beğeni:
    0
    evet 2 sinide inceledim. Fakat tam olarak düşündüğümü bulamadım. JS kullanmadan yapmak istiyorum ki PHP ve ASP de kullanımı kolay olsun

    innerHTML JS sanırım.

    JS kullanmadan resim mümkün ama resimle beraber bir özet göstermek istediğimde text değişimini sağlayamıyorum :?: :!:
     
  12. .Kaf-Kef.

    .Kaf-Kef. Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    16 Nisan 2007
    Mesajlar:
    1.069
    Beğeni:
    0
    Javasciprtsiz flash ile yaparsın .Veriyi süzer flash'a yollarsın sonra gösterirsin. Fakat Javascirtp daha kolay olur.
     
  13. mamoste

    mamoste Aktif Üye

    Kayıt:
    10 Nisan 2007
    Mesajlar:
    208
    Beğeni:
    0
    innerHTML doğru hocam teşekkürler

    1) ozet metinin yeralacağı Div alanı belirle
    2) Resim alanını belirle
    3) seçenek listesindeki herbir seceneğe
    <a hfer="link" mouseover="divid.innerHTML='ozet';resimid.src='dosyaadi'">secebek1</a>



    şeklinde hallettim.

    Böylece daha fazla JS kodları girmemiş oldu :idea:
     
  14. Revi

    Revi Aktif Üye

    Kayıt:
    23 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    109
    Beğeni:
    0
    hepinize teşekkür ederim halletmeye çalışacağım...
     
  15. dimrak

    dimrak Aktif Üye

    Kayıt:
    7 Eylül 2007
    Mesajlar:
    136
    Beğeni:
    0
    Aradaşalr bana ya ayrdım edin

    bende altına özet eklemk istedşm ama başaramadım

    son halini banada gönderirimisiniz
    kolay şekilde güncellenecek şekilde
     
  16. aakcakaza

    aakcakaza Hiperaktif Üye Hiperaktif

    Kayıt:
    23 Eylül 2007
    Mesajlar:
    4.362
    Beğeni:
    3
  17. MrKaos

    MrKaos Üye

    Kayıt:
    4 Nisan 2008
    Mesajlar:
    3
    Beğeni:
    0
    Kardes Bunu Asp icin veritabanindan ceken halini nasil yapabiliriz yardimci olacak varmi acaba sabahtan beri ugrasiyorum yapamadim dreamwawer kullanmiyorum bi ornek veren olursa sevinirim
     
  18. MrKaos

    MrKaos Üye

    Kayıt:
    4 Nisan 2008
    Mesajlar:
    3
    Beğeni:
    0
    tmm arkadaşlar yaptım gerek kalmadı sağolun bilgilendirdiğiniz için gerçekten güzel konu. aakcakaza tsk ederiz
     
  19. delcullu

    delcullu Üye

    Kayıt:
    28 Şubat 2008
    Mesajlar:
    6
    Beğeni:
    0
    güzel paylaşım teşekkürler herkese
     
  20. MrKaos

    MrKaos Üye

    Kayıt:
    4 Nisan 2008
    Mesajlar:
    3
    Beğeni:
    0
    Arkadaslar peki bunun aspde access veritabanindan son yuklenen haberleri ceken şekilde aşağıdaki örnekteki gibi nasıl yapabiliriz? Örnek bir kodlama gönderebilecek varmı? Açılan sitenin sağındaki kısım gibi ..

    Örnek Adres
     
  21. pcmaster

    pcmaster Site Gezgini

    Kayıt:
    24 Mart 2008
    Mesajlar:
    93
    Beğeni:
    0
    paylaşım içinm teşekkürler :D :)
     
  22. muallimim

    muallimim Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    5 Ekim 2007
    Mesajlar:
    648
    Beğeni:
    0
    web tasarım editörü - 4 modülünde anlatılıyor.
     
  23. bilişim61

    bilişim61 Site Gezgini

    Kayıt:
    6 Eylül 2009
    Mesajlar:
    56
    Beğeni:
    0
    Teşekkürler
     
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal