Bilgisayar-Bilişim Teknolojileri
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
24 Saat
Bilişim Teknolojileri - Formatör - Bilgisayar Öğretmeni Kayıt
Kayıt Olun
iletişim
iletişim
Detaylı Arama
Arama

web sitesinde resim animasyonu ve resim şeridi

Konu, 'Windows İşletim Sistemleri, Sorunlar ve Çözümler' kısmında hakanotuken tarafından paylaşıldı.


Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal

  1. hakanotuken

    hakanotuken Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    11 Nisan 2007
    Mesajlar:
    2.328
    Beğeni:
    119
    web sitesinde resim animasyonu ve resim şeridi yapmak için kullanabileceğimiz bir program varsa tavsiuye edermisiniz. Okul sitesinde sınıfların ayrı ayrı 10 ar tane resmini çektim fotograf galerisi eklemek istiyorum
     
  2. Efsane

    Efsane Site Gezgini

    Kayıt:
    10 Şubat 2007
    Mesajlar:
    56
    Beğeni:
    0
    Hareketli resim yapmak mı istiyorusunuz.
     
  3. hakanotuken

    hakanotuken Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    11 Nisan 2007
    Mesajlar:
    2.328
    Beğeni:
    119
    valla hocam hareketli resimde olur varsa eğer link söyleyin ama ben şöyle birşey diyorum mesela enaz 10 resmi alacak ve bunları bir sayfaya yerleştirecek büyütme için tıklanacak ve ileri geri tuşları ile hareket edilebilecek .
     
  4. foxert

    foxert Üye

    Kayıt:
    29 Mart 2007
    Mesajlar:
    7
    Beğeni:
    0
    <table>

    <tr>
    <td><img></td>
    </tr>
    <tr>
    <td><form>
    <div><center><p><script>
    var photos=new Array()
    var which=0

    /*Change the below variables to reference your own images. You may have as many images in the slider as you wish*/
    photos[0]="resim1.gif"
    photos[1]="resim2.gif"
    photos[2]="resim3.gif"


    function backward(){
    if (which>0){
    window.status=''
    which--
    document.images.photoslider.src=photos[which]
    }
    }

    function forward(){
    if (which<photos.length-1){
    which++
    document.images.photoslider.src=photos[which]
    }
    else window.status='End of gallery'
    }
    </script><input> <input><br>

    </center></div>
    </form>
    </td>
    </tr>
    </table>



    bu kodu kullanabilirsin . . .
     
  5. hakanotuken

    hakanotuken Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    11 Nisan 2007
    Mesajlar:
    2.328
    Beğeni:
    119
    teşekkürler hocam
     
  6. hakanotuken

    hakanotuken Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    11 Nisan 2007
    Mesajlar:
    2.328
    Beğeni:
    119
    ben buldum sayın hocalarım yine de teşekkürler photo web editör diye bişey çok haribişey yakında okul sitemi yayınlayınca görürsünüz istediğiniz çoğunlukta resmi bir dosyadan alıp başka bir dosyaya web sayfası olarak çeviriyor ve üzerine tıklayınca büyütüyor ve çok büyük oranda kalite düşüreden sıkıştırma yapıyor
     
  7. canbekli

    canbekli Üye

    Kayıt:
    22 Kasım 2007
    Mesajlar:
    16
    Beğeni:
    0
    programın tam ismi photo web editor mü acaba, bana da lazım böyle bir program
     
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal