Bilgisayar-Bilişim Teknolojileri
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
24 Saat
Bilişim Teknolojileri - Formatör - Bilgisayar Öğretmeni Kayıt
Kayıt Olun
iletişim
iletişim
Detaylı Arama
Arama

Visual Basic ile seri portlar ( İstek!!! )

Konu, 'Windows İşletim Sistemleri, Sorunlar ve Çözümler' kısmında zulfikar1985 tarafından paylaşıldı.


Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal

  1. zulfikar1985

    zulfikar1985 Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    13 Eylül 2007
    Mesajlar:
    963
    Beğeni:
    13
    Arkadaşlar, elinde visual basic veya c++ ile seri port iletişimi sağlayan kodlar mevcut olan varsa gönderebilir mi ?
     
  2. rtyucel

    rtyucel Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    30 Kasım 2007
    Mesajlar:
    719
    Beğeni:
    0
    borland c++ builder olur mu?
    üniversitedeyken yapmıstım bi kontrol programı ama component kullanmıştım seri portu kullanabilmek için.
    bu programı cd'lerime bakayım bulduktan sonra istersen gönderirim
     
  3. penguen.os

    penguen.os Aktif Üye

    Kayıt:
    12 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    235
    Beğeni:
    0
  4. zulfikar1985

    zulfikar1985 Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    13 Eylül 2007
    Mesajlar:
    963
    Beğeni:
    13
    Teşekkürler arkadaşlar...
     
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal