L lbaz Aktif Üye Mesajlar 165 15 Nisan 2010 #1 track müzik dosyasını m p 3 formatına programsız dönüştürme şansımız var mı? programsız olmazsa, hangi programlar yardımıyla yapılabilir?
track müzik dosyasını m p 3 formatına programsız dönüştürme şansımız var mı? programsız olmazsa, hangi programlar yardımıyla yapılabilir?
adiyif Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 468 15 Nisan 2010 #2 Re: track-*****'e çevirme media player ile yapabılırsınız
wes Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 722 15 Nisan 2010 #3 Re: track-*****'e çevirme media player ile wma uzantısına dönüşüyor bildiğim kadarıyla. Eskiden windac kullanırdım, sorunsuz bişeydi. winamp'ın prosu da cdleri ripliyor.
Re: track-*****'e çevirme media player ile wma uzantısına dönüşüyor bildiğim kadarıyla. Eskiden windac kullanırdım, sorunsuz bişeydi. winamp'ın prosu da cdleri ripliyor.
O ozkancanan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 336 15 Nisan 2010 #4 Re: track-*****'e çevirme media playerla çevriliyor hocam
Z zafers01 Site Gezgini Mesajlar 36 15 Nisan 2010 #5 Re: track-*****'e çevirme free cd to mp3 converter programi ile dönüstürebilirsiniz.
Y yesilim Üye Mesajlar 26 15 Nisan 2010 #7 Re: track-*****'e çevirme hocam media pleyer da yapılabiliyor. nasıl yapıldığı döküman şeklinde elimde vardı.akşam gönderebilirim ancak.kolay gelsin.
Re: track-*****'e çevirme hocam media pleyer da yapılabiliyor. nasıl yapıldığı döküman şeklinde elimde vardı.akşam gönderebilirim ancak.kolay gelsin.
gandalf Site Gezgini Mesajlar 66 15 Nisan 2010 #8 Re: track-*****'e çevirme Media player.la yaparsınız hocam, medai player.da seçenekler menüsünden bakın kopyalamada biçim olarak mepeüç değilse ayarlayın sonra cd.yi takın, cdden kopyalaya gelin ordan sonrasınıu görürsünüz hocam, kolay gelsin
Re: track-*****'e çevirme Media player.la yaparsınız hocam, medai player.da seçenekler menüsünden bakın kopyalamada biçim olarak mepeüç değilse ayarlayın sonra cd.yi takın, cdden kopyalaya gelin ordan sonrasınıu görürsünüz hocam, kolay gelsin
Y yesilim Üye Mesajlar 26 15 Nisan 2010 #9 Re: track-*****'e çevirme dosyayı ben hazırlamadım. lazım olduğunda bulmuştum ben de bir yerlerden...hazırlayanın eline sağlık. dökümanda media player ile nasıl çevrileceği anlatılıyor. iyi çalışmalar. kolay gelsin.... Ekli dosyalar trac_mp3_cevır.rar trac_mp3_cevır.rar 897.5 KB · Görüntüleme: 252
Re: track-*****'e çevirme dosyayı ben hazırlamadım. lazım olduğunda bulmuştum ben de bir yerlerden...hazırlayanın eline sağlık. dökümanda media player ile nasıl çevrileceği anlatılıyor. iyi çalışmalar. kolay gelsin....
L lbaz Aktif Üye Mesajlar 165 16 Nisan 2010 #10 Re: track-*****'e çevirme yesilim hocam teşekkürler belge işime yaradı
ali04 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,001 16 Nisan 2010 #11 Re: track-*****'e çevirme sony sound forge